Megpróbálok egy utolsó átfogó választ. Zakkant az szerintem akit hidegen hagy napi +,- pár százezer forint ahelyett, hogy kereskedne. Mennyiségemről csak annyit, mikor egy nyengébb nap beraktam 36 Ft lett volna hirtelen, ami furcsa mód senkit nem érdekelt, így hát kivettem. Itt már lóvé nincs senkinek, csak ül a szarján. Szerintetek mitől indulna meg. "Biztos kéz" volt a mai ijesztgető is? Nem veszítek észre egymást szivatjátok.
ok, akkor ha ezt akarjátok maradjon, csak ez a kislányos sopánkodás nem tőzsdére való szerintem, de hátha kinövi idővel, és tényleg guru lesz belőle :-)
Engem sem zavar,azért írtam róla "viccesen " ! "Dolgozzon" csak ha megteheti. (itt). Keressen ha tud. Egyébként komolyabb,számottevőbb mennyiséget itt már csak akkor lehetne eladni ha ÉLET ! Akkor pedig minek ?? Ezt mindnyájan tudtuk !!!!!!!!! Ha ÉLET lesz akkor venni mennyiséget esetleg az első napokban lehet majd. Utána a "biztos "kezek nem adnak : azok akik "kitalálták" (biztos van részvényük) az egyezséget, és én sem ADOM !!! Majd akkor ha már MŰKÖDIK a cég !!! Még mindig KOCKÁZAT számomra. :-) Viszont ha ÉLET lesz akkor engem nem fog érdekelni,hogy 100 ft vagy 150 ft. Akkor már SZVSZ meg kell várni,hogy mi a jövő kép benne !!!
Kiteszi ez magát a hitetlenségével. Megfő a saját levében. Én napokkal ezelőtt "megbeszéltem " vele,hogy vicc ahogy viselkedik. Ilyenek voltak,vannak,lesznek, Elfog tűnni !!!!!!!!!
Est Média