Amúgy csak azért erőltettem ezt a 3 milliót, mert elkezdtétek számolni, mennyi részvényt kapott NEM a PARK. És hát vsz rossz végeredmény, ha rossz a kiindulópont.
Igazad van. csak ebben a papírban ezt az izgalmat szeretem én pl. Amúgy az jutott eszembe, hogy lehet, azért számolták el magukat, mert végül kevesebb papír lett keletkeztetve, mint a csődegyezségben jelezve volt? (a nemmel szavazóké)Más számokkal terveztek.
Bocsi HoStrucc , most olvasam át a topicon.ugyanazt mondom mint "odahaza" a szektában: szvsz felesleges számháborúzni. A Park Tenisz Zrt dekraláltan azt tartja feladatának, hogy segitse az Est Mediát a megfelelő befektetö megtalálásában.Ezért hozta létrea két kft-t is. Az egyikben, szeptember eleje óta az ügy. vez. igazgató Bakai úr. A hátterét ismerjük. Aki most nem a folyamatot nézi , hanem az árfolyamot, vagy egyéb részletet, az szvsz hibázik.
Azt ne felejtsük el, hogy nem Ők akarnak könyvvizsgálót váltani. Akit BCS választott, nem megfelelő... szerintem egy tök sima könyvvizsgáló jön. Az már nagyon durva jel lenne, ha az AV vizsgálóját tennék ide is.
Est Média