Szerintem a végső kozkez nemesu több 30% nal. Szeretik az urak a kontrollt és a hasznot is saját kezükben tartani. Ami ugye nekünk akiknek már van jót jelent, ha nem adjuk oda.. Akkor azt a keveset kell egymás között adni venni.
Ugy gondolom , h csak az 5,21% van nála, és opciója van a 19,74 %-ra. Vagy lehivja és még kb 50 000 db rv és 25 % fölött kötelező vételi ajánlat jön. (Szvsz senki nem fogja eladni a papirját. U ez volt az Opusnál és a Konzumnál is ) , vagy bejelentik, h tőkét emel. Ez a két lehetőség van szvsz. :-)
én is vajna bátyot várom fö tulalynak ml már unalmas vajna bátyo az ulydonság erelyével fog minket repitenni a felhők közé de ha lesz egy társa akor se fogok öncsonkitást végrehajtani a vádlimon cél áram változatlan 700 ft körülire érté kelendö
Már hogyne járulnál hozzá, köszönjük szépen. Pont valamelyik nap néztem, hogy a bollinger alját érinteni fogja. Boli szűkül, ha a kanócokat belevesszük (ki hogy szokta), csökkenő ék.
https://invst.ly/983axtovábbra is a reggel betett ábrámmal tudok hozzájárulni a fórumhoz, ha hasznosnak tartjátok annak örülök, ha nem akkor kérlek tekintsétek tárgytalannak. Szóval 140 a csatorna alja a Bolli szalag alja, és a májusi lokális csúcs vonalának a találkozása. Ez most megfogja, innen pattanhat fel. Ez lehet 143, vagy 138-is. Nyilván ha jön a várva várt hír akkor a chartom kuka, de addig megállhatja a helyét. Jó éjt mindenkinek, holnap újabb kivárós tőzsdenap.
próbálom... a humort szeretem, és az ironiát is. csak a sokadik lesz itt emelkedés, meg azt hallottam hogy hír lesz, önmagában már nem vicces ha annak szánta valaki. Ahhoz hogy vicces is legyen kicsit cizelláltabban kell megfogalmazni :)Vagy legyen halál komoly, de akkor aztán mosmá' télleg legyen az! :)
Tudod jól hogy itt mindent fenntartásokkal kel kezelni.Itt mindenkinek van egy elképzelése mi fog történni,természetesen nekem is.Annak csak örülök ha valaki hasonlót lát bele.Néhányan jobban elragadtatják magukat,van aki enyhe gúnnyal jelzi másként látja.Van aki tényként írja le a reményét.Kezeljük helyén ezeket a dolgokat.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A