Na jólvan megint túl sokat fórumoztam. Olyankor feszültebb leszek. Pedig volt pár kellemes hetem :) akkor elkezdek az estre koncentrálni, mert azon kívül, hogy zavar a kimaradás (nem irigykedek), nincs okom panaszra.
Törölt felhasználó2018. 11. 07. 17:51
Előzmény:
törölt hozzászólás
Fidesz bukta messze van, ezzel nem is kellene szamolni. Viszont megnyugtato AV jelenlete. O egy igazi szabadpiacon is megallja a helyet.
Ha van köztetek régi motoros aki ismeri a cég múltját az hozzá tud szólni a következőkhöz.Kb.6-7 évvel ezelőtt,amikor már eladott mindent a kopasz,a rv ára a béka segge alatt volt,jött egy hír a béten,hogy a magyar állam 5%feletti részesedést szerzett az Est Médiába.Akkor nagy volt az öröm....de csőd lett a vége.Az vajon mire volt jó,hogy belevettek,aztán kuka?Emlékszik vki?Hiába keresem,már nem találok róla semmi infót,rég volt.
Van benne speka is biztos, de n tudjuk kik vettek. Tenyleg nagyon keves a reszveny. 6 7 mill lehetett kozkez.... A mienk sem rossz, a nevertekunk alacsony, Az arany a lenyeg. Itt is lesz megatarozo tulaj. Nem ertem az aggodalmakat. 4ig elment, en is elcsesztem, pedig foglalkoztatott reszeskevel valo beszelgetesunk utan. Meg egyszer magy gratula Neki!
AIDA64-gyel médiát várunk, de a filmstúdió is bika lenne, nyilván némi extra állami kisegítéssel, ráfér Demjánra. Autópályán volt ilyen kiírás:"önök pénzéből épült". NER birodalom is abból épül és az EST része már most. Léptem, sziasztok. :))
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A