Tiaszteletben tartom a velemenyedet. Csak amnyit fuznek hozza, h Vajna az USA bol jott es ott VALAMIT letett az asztalra. A legtobben a monitorok mogul nyobaba sem erhetunk...
sztem meg hagyjuk már a személyi kultuszt!Ez egy humoros beírás volt. Természetesen van aki szereti, van aki nem, ezt a fajta humort...Azért azt elvárni egy részvényestől, hogy tisztelje az egyik befektetőt, ill. annak feleségét, kicsit talán túlzás. Mindannyian várjuk ML/TI/"akárki NER lovag" beszállását, mert akkor leszünk gazdagabbak, de tisztelni őket csak ezért, talán túlzás. Aki sok munkával, sok ésszel létrehoz valamit, az előtt le a kalapom, de aki a nulláról azért kerül a csúcsra, mert valaki rokona, barátja, strómanja azt nem tudom ezért tisztelni. A tiszteletet ki lehet vívni, meg lehet szerezni, de kikövetelni... AV munkásságát objektíven nem néztem, nem érdekel, nem tudom megítélni. (1-2 kaszinó koncesszió sokat dobna a mi családi költségvetésünkön is, de valamiért nem én kaptam egyiket sem) VT elmúlt X éve a nyilvánosság előtt folyt, saját szabad akaratából (FB-Insta-Twitter), és az alapján ennyi humor sztem még nem is sok ez természetesen magánvélemény és mindenki azt tisztel, akit akar :)
Sokszor sokat hibázunk. Én is, Te is, mindenki. Nem írunk mindig olyat, amit kellene.Én is rengeteget hibázok, más kevesebbet. Lehet moralizálni és kell is ilyen kérdéseken, nem akarom elbagatellizálni, de lehet, ez már túlmegy azon a határon, amin értelme van vele foglalkozni. Az írója egy intelligens és okos ember, nem fog többet ilyet írni szvsz.
Vègre egy jòzan hang! Termèszetesen Aida64 után. Èn egyetèrtek vele!! Mi van itt? A kèt legnagyobb rv tulajdonost ill egyiknek a felesègèt ekèzzük??? Amit Strucc betett az szvsz nem poèn , hanem egy szemèlyisègi jogokat sèrtö pamflet. Last nem látod a fátòl az erdôt?? Ez az egèsz irás ugy ocsmány ahogy van.Itt aztán vègkèpp semmi keresnivalòja nincs! ( az “iràsnak” ) szvsz
Egész augusztusban arról lehetet olvasni, hogy OV egy kalap alá akarja venni ősszel a Ner propaganda médiumait aminek megszervezésével Jászait bízta meg. Ezen médiumoknak egy része a Mikulásnál van. Szerintem szép lassan mindenki beszivárog ide Mészárostól kezdve Tiborczon át Matolcsi Ádámig stb. Azt pedig B.CS. is elmondta az egyik interjúban, hogy a Mikulásnak ezzel a beszállással nem az volt a terve, hogy átverjék a kisrészvényeseket. Hanem, hogy nagy dolgokat vigyenek végbe, de ez a cég múltjából is kikövetkeztethető.
Én azért nem allok semmi véleményre, mivel szemelyesen sajna nem ismerem oket! az sem mindegy mily Szitubol ismered meg.De ha mar vkit nem ismersz, add meg neki a tiszteletet a lehetőséget megismerni!
Pontosan.Vajna urat tisztelni kell.Így is mennyi mocskolódást kap.Itt sztem ne tegyük.Ezt most komolyan is gondolom.Eddig is csak köszönhet neki az ország....
Ha már megemlítettél,az álláspontom változatlan.Remélem már nem sokáig legyeskedik itt a cég körül!!!Andy Vajna bácsi úr átveszi tőle a dirigens szerepét remélhetőleg,és tested ad ennek az üres "váznak"!!
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A