Értelmesebben és tökösebben srácok! Megmentették a céget, minden arra utal, hogy tulajnak készítik elő a terepet és iránymutatásként itt van Bakai... :) Limites napokon meg mindenki itt fog ujjongani, hogy Neki 1 forintról van... :D
Azért óvatosabban ezekkel a beírásokkal,110-nél dobtad amikor visszament 102 re majdhogy nem sztároltad magad hogy milyen ügyes voltál,most meg szeretnéd visszavenni.Ügyesen csinálod lássuk be,csak itt nem hülyék vannak :DDD
Teljesen igazad van, ez így is van! És hogyan fogalmazzak úgy, hogy jó legyen? Az előbb kérdeztem, hogy ki mikor látta utoljára nyilvánosan szerepelni...és miért pakolják akkor tele csordultig? Azért, mert csak.
Nekem annyira nem. GVH nem engedhet mindent 1 kézbe szerintem. Ezért pl logikus lenne kettő, de azonos érdekkel. Mondom, az MW-t ide áthozni sok idő lenne szerintem. Bár nem lehetlen, hogy ez legyen, csak akkor nem érvényesülne a "szétválasztás", ha előtte pl ide bejönnének az egyéb médiacégek, amik jelenleg nincsenek ML/Opus kézben. Ebban a hónapban szerintem okosabbak leszünk.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A