Kell a 4ig-nak a komplementer, vagy a konkurrencia. Ha magántőkealap jelenik meg a befektetők között, az már tuti jó jel lenne. Irtam is, amikor kezdtek jönni a cikkek, h a nemzet Lőrince és Jászi állítólag kicsit hűvösebbre vette kapcsolatuk hőfokát, h mekkora poén lenne, ha ML jönne ide, és mondaná: "Szia Jászi, megismersz még? Újra itt vagyok!" 😂😂 De egyelőre ez túl szépen hangzik ahhoz, h igaz legyen. Este talán már többet látunk! 😉
Erre ML - m a poharam. Durván megszedte magát igy a pénz nem akadály a nagyobbnál nagyobb hatalom eléréséhez. És ha ehhez mi is hozzájárulhatunk az Est részvételével akkor hajrá. Mindent bele Mészáros bácsi.
meg hát be kell látni , jó egy éve még csődegyezség volt - most hozzák be a DELTÁ-t , és még év végéig egy pár dolognak teljesülnie kell "csak" ahhoz hogy a DELTA házon belül legyen.. mindeközben picit erős lenne ha egy másik szálon bejönne az AH , vagy a TELENOR egy része.. most úgy gondolom , hogy a TELENOR valahogy majd ML-hez kerül..
A magam részéről nehezen tudom elhinni, hogy egy állami vállalat nem IPO keretében menne tőzsdére, sőt még abban sem vagyok biztos, hogy jogszabályilag megengedett lenne, hogy más úton kerüljön tőzsdére.
Az AH-t várjuk ide és rajta kersztül némi Telenor részesedést. Azért fog így tenni az Állam, mert így a verseny és traszparencia meg fog maradni, ezerszer kevésbé lehet belekötni pl. az EU részéről. Nagyon is elképzelhető várakozás a AH-Telenor ide.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A