Igazad van. Nagyon szivesen megismerkednék vele s, többi részvény társainkkal is. Bár az én tudásom közel nem ér fel itt sok tapasztalt tanult emberéhez. Én csak egy morzsa vagyok az asztalon akit simán leseperhetnek onnét. Bár hosszú évek óta nem sikerült még nekik. Valahogy megtalálom azt a kis rést. Ahol naggyá dagadjak. És na, majd akkor bújok ki kis barlangomból. Most inkább arra lennék kíváncsi hogy Vaculak úr mivel foglalkozik a mis Országunkban.
Törölt felhasználó2019. 09. 25. 13:25
Előzmény:
törölt hozzászólás
Szerintem se valid hogy ha estmédia halhé lenne akkor mondjuk berki lenne a főpógármester.
Napi 5-10 forint átlagban 7,5. 1 évig azt jelenti, hogy van 365 nap (2020-ban 366) :-) 52 hét, ami 104 hétvége,+ 10-15 áthelyezett munkaszüneti nap, ünnepnap, ez durván 120 + 10 napot egyéb helyre lőjünk el BET kereskedési szünet miatt :-) Így marad 235 munkanap BET kereskedési nap! ez pontosan 1762 ft+121, akkor a célár 1883:-) ! Benne vagyok! :-) Remélem csalódni fogsz és nagyobb remények lesznek itt. De örüljünk a kicsinek is! Azért 500-750-1000-1250..... minden ilyen szintnél sokaknak remegne a keze, ami rendesen befolyásolna dolgokat. Már most remeg sok-sok kéz :-(
Igy van! Ill itt lokálisan is ellenzék barátkozik a Fidesszel ( egyik MSZP képviselő fő Fidesz intézményben dolgozik ) 😀 Nem tudom lesz e fugge vagy nem de akinek nem kell a penz jol fog jarni pl talan májusra 2017 aug = 2019 szept 1,6ft = 120 Ft 2018 maj = 2020 maj ? 189 Ft= 1200 ft A tízszerezes is gyönyörű volna!!
Szerintem az lesz, hogy a kgy-ig kiderül hova került a sok új rv. Ezzel már valószínűleg szavazni is fognak a kgy-n, mert éppen ki lett centizve az időpont az utolsó pillanatra. Gondolom nem számolták el magukat a fiúk egy-két nappal, ahogy ever-est kolléga tegnap számolgatta. Na mindegy, a nagy durranás akkor lenne, ha most tényleg valami komoly új szereplő jelenne meg a befolyástszerzők között, és ezek után az új névre is valami csoda folytán fény derülhetne még az rkgy előtt. Emellett ha (amiben nagyon bízom) tényleg nem a GT kapta a 84M-es pakkot, akkor a részéről a Delta apporthoz nyújtandó hitel folyósítása is egy tiszázandó kérdés, amire az rkgy-n világos választ kell kapnunk. Érdekes hét áll előttünk az biztos.
Pláne ha "csak" egy olyasmi hír érkezne mondjuk, hogy az AH szerzett befolyást a cégben a GT és Bakai -nak szánt pakkok megszerzésével. Annak mi köze lenne pl. a választásokhoz? :-)
Delta előtt is füge volt, és 170-ről sajnos hova mentünk! Tehát én sem örülnék ilyen tekintetben a fügének, de akkor a kertben sem volt füge, most meg annyi van rajta :-)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A