Akkor kezdjük előlről a beszélgetést! Ki vagy/voltál? Mert most nem bántásból, de én ezzel a regeddel csak azt láttam, h valakinek nekimész. Jk-nak, nekem, most macey-nek. Lehet, h a régi regeddel még beszéltem is.
Senki nem beszélt bizalomvesztésről,de sokakat elvakít a rózsaszín köd.Elég régóta itt vagyok(ne a regem nézd)kb 3 éve,átéltem sok szopatást ezzel a papírral,és megtanultam hogy soha ne dobálózzunk célárakkal,és ne vakítson el a rózsaszín köd.Amúgy ezekkel a beírásokkal csak a trollokat etetitek ha nem úgy alakul.Nem kell részleteznem az áprilisi 120 az új 80ft,meg mindent megvesznek beírásokat.Mi lett a vége?76 ft. Az hogy valaki figyel,és nyitott szemmel jár, az nem azt jelenti hogy lebeszélő. Lezárnám a témát. Sok nyerőt mindenkinek!
Én ma háromszor álltam neki határidőt számolni. Különböző faktorokat figyelembe véve 3 különböző időpont jött ki. Ennyike... 🤣🤣🤣 Szvsz még ma ki kéne jönnie, de a héten tuti.
Én bízom, de néha valóban elbizonytalanodom átmenetileg. Első papírom és meg tud viselni a pszichó engem is. Est igazi mélyvíz első körben. :) Szokni kell a gyűrődést!
Soha az életben nem fogom megérteni, hogy aki nem hisz a papír sikerében, az miért tartja. Akinek meg nincs, az minek írogat ide? Vagy ha van papírja, és hisz is benne, akkor minek károg?
Nem ebben a fórumban. De látom nagyon magadra vetted. Nem zörög a haraszt... Ennyire ne húzd fel magad kiskomám mert árt az egészségednek. Elég volt a szektából ennyi mára. (Stuck_at kollégának kívánok sok sikert a 177-es kiolvadásához,ha már megszólított )
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A