Elég érdekes a kereskedés, az biztos. Előbb 125,4-en állt az árfolyam, 10 percig semmi, majd 1db (!) vétel 126,6-on, és 20 másodpercre rá szintén 1000 db vétel 126,6-on. Valakik biztos jól szórakoznak :D
nem módosítása lesz , hanem a KGY Meghívó napirendi pontjainak RÉSZLETES HATÁROZATI JAVASLATAI jönnek LEGKÉSŐBB holnap piaczárás után ! kérdem én , milyen javaslat az amit kipontoznak ?? az NEM javaslat , az semmi !!
Miért is nem? Most rövid távon sokan arra spekulálnak, hogy lesz módosítása a kgy meghívónak, és abból majd ki lehet olvasni valami plusz infót. 1. A legfontosabb pontok már az eddigi meghívóban is benne vannak. 2. A befektető érkezésének bejelentése ezek szerint mostantól elvileg bármikor megtörténhet. 3. A kgy viszont a lehető legkésőbbi időpontban van, valszeg nem véletlenül, úgy tűnik még dolgoznak az ügyön, tehát bejelentés később lesz, mint előbb. 4. A kgy-ig még három hét van. Ezek alapján a következő kb. két hétben én nem számítok lényeges információra, addig pedig hullámzás lesz
Amúgy sajnálom akik nem tudnak a sorok között olvasni. DE lássuk be azt is, hogy a későn érkezők hajtják fel majd az árat azoknak akik szemfülesek/kitartóak voltak!
Hűha! Itt zavarok vannak kicsit. A március 30-án közzétett kgy meghívót olvasd el. Abban ilyen pontokat találsz: - új cégnév - új székhely - tevékenységi körök módosítása - új IT tagok választása, stb. - saját rv megszerzésére való felhatalmazás kérése Ezek mind-mind új tulaj érkezését vetítik előre. Amire gondolhatsz szerintem: októberben volt egy kgy, ahol eltörölte a kgy a 20%-os szavazati küszöb értéket, amelyet annak idején azért vezettek be, hogy megakadályozzák az Est Média Nyrt ellenséges felvásárlását. Előbbi rendelkezést az októberi kgy eltörölte, így ilyen rendelkezés már nincs érvényben.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A