Olvastam a kgy napirendi pontjait, és pont ezért is kérdeztem, hogy a cég eddigi szabályzatai alapján (amiket nem ismerek részletesen) amúgy kell-e kgy a befektető fogadásához, és bejelentéséhez. Mert ha nem, akkor irreleváns, hogy ma/holnap kiegészítik-e a kgy meghívó pontjait.
Elnézésedet kérem, eszem ágában sem volt kioktatni, de egészen elképedtem, hogy a hozzászólásod alapján úgy tűnt: nem olvastad a kgy meghívó napirendi pontjait. Ahhoz egyébként, hogy a befektető részesedést szerezzen, természetesen nem kell közgyűlés, azonban a befektető által igényelt változásokhoz (igazgatóság cseréje, névváltozás, székhely stb.) kell. És láss csodát, pont ezek a kérdések vannak napirenden (egyebek mellett).
majd én válaszolok :) Befektető úton van, ez derül ki a közgyűlési meghívó napirendi pontjaiból. Hogy ki van úton azt egyelőre nem tudjuk, mert a napirendi pontok előterjesztései nincsenek még közzétéve. Ezt a mai napra, vagy a holnapi napra várjuk, mert a KGY előtt 20 nappal közzé kell tenni.
Ha nem jön semmi extra (nem kipontozott), akkor néhány fosós majd eldobja. A tökösek meg majd megveszik tőlük és annak a profitja is náluk landol majd, nagyon helyesen ;)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A