Az ilyen megnyilvánulások csak Rólad formálnak képet, illetve azokról is, akik ez like-olják! BCS nem keres befektetőt, hanem a befektetők jelentkeznek nála! Az általam hazudott találkozón elmondta, hogy nem jelentkezett eddig olyan személy, aki megfelelt volna a társaság elvárásainak, nem tudott volna elég magas kapitalizációt teremteni. (Andy-s vonalat most hagyjuk, hosszú lenne.) Elvárod, hogy dolgozza ki a belét, legyen búsás hasznod, de közben kopaszozzátok mondhatni évek óta és az arcába köpnétek? Miféle ember vagy, de most komolyan? Szavazzátok meg a bizalmat Neki, vagy húzzatok el a picsába! :)
Csabának nagyon fontos, hogy likvid kategória legyünk Március végéig nézik tehát a maradék kereskedési napokon ami kb 12 napi több mint 100 m forgalmat kene generálni azaz több mint 1m papír, tehát az én olvasatomban a következő napokban a Buxon kívül orbitálisan nagy hírnek kell jönnie, különben Áprilistól kiesünk a likvid kategóriából, és ha úgy lesz közgyi, hogy még mindig nem hozott senkit annak ellenére, hogy Likvid, FTSE,BUX stb akkor szerintem én leszek az első aki szemem fogja köpni mert utálom ha atbasznak, mert ha ilyen feltételek mellett valaki nem képes befektetőt találni akkor az nem is akar és egy büdös csaló
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A