bocsi, én nem ugrottam neki senkinek 2017 ősze óta gondolom hogy tiborcz esetleg beléphet ide /volt a nagy titkolózás hogy személyesen fizetett be valami illetéket, pont azidőtájt, mikor az est körül zajlottak az események többször beírtam hogy bdpst zrt-t figyelni igaz nem hetente meg naponta, de visszanézhető
Én meg arra, hogy nincs, vagy nem annyi alma az almalében, mint ahogy mondják. De hogy jön ez ide? :D Nem fejtenétek is szive(ke)sen ezt a gondolatmenetet? Mert tényleg érdekel! Dobjatok egy szalmaszálat! ;) Miért pont ő? Miért nem pl. Tiborcz? Amúgy meg áldás-békesség, mindenki nyugodjon le a picsába! :D Ha valakinek nem égett el annyi pénze, hogy még van kedve egymással hadakozni, akkor szóljon nyugodtan, mert megtámogathat annyival, hogy helyreálljon legalább az egyensúlyom. :) Nem egymástól szedtük el pénzt, így ne is egymás torkának ugorjunk a bajban. Attól nem lesz jobb, és megoldódni sem fog semmi se.
""Amikor egy nagyon gazdag ember meghal, ráadásul a vagyonban
rengeteg személyes és céges vagyonelem keveredik, mindig nagyon
megbolydul a környezete" - írja a portál. Nem lejátszott ügy tehát, mi
lesz a vagyonnal. Éppen ezért Andy Vajna öröklése mindenképpen
izgalmas helyzetet teremt, és biztosan kiélez konfliktusokat - írja az
hírportál. Vajna végrendelete persze nem ismert, a portál azonban úgy
véli, nem várható, hogy a milliárdos cégei ugyanúgy működnek majd
tovább, mint eddig, csak azzal a különbséggel, hogy az abból származó
profitot immár az özvegye realizálja."
1-1 hét felfüggesztés a szokásos litánia nélkül, mert már unalmas. Következő ilyen incidens 2 hét és lépegetünk szépen felfelé. Vagy megkeresitek a módját, hogyan lehetséges normálisan fórumozni úgy, ahogyan bárki más teszi itt, vagy nem szükséges ide írni. Köszönöm.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A