Sztem nagyon volatilis lesz az árfolyam az elkövetkező időkban, hacsak nem jön egy váratlan bejelentés a következő nagytulajdonsoról. Gondolom most azért izzanak a NER-es telefonok...
A piac nem hülye és mindig előre áraz. Ha csak 5-600k áll alsó limiten, akkor azok csak végletekig kifacsart, elfáradt kisbüfik, akiknek most adta be a kulcsot a szomorú halálhír. Ha 5-6 millió, akkor a NER is adja...márpedig ez lesz a puding próbája, mert az igazi nagy kutyák kicsit többet tudnak, mint mi.
Sajnos igazad van.Orvostól hallottam, nagyon kicsi az esély arra, hogy teljesen meg lehetne semmisíteni a rákos sejteket. Fiatalabb korban igen, de idősebb korban már nem nagyon.Lappang, azután újra támad.
Megrendítő és fájdalmas ami történt. Részvétem a hozzá közel állóknak, Vajna úr pedig nyugodjék békében! Sokat vártunk az ő jelenlététől, de meggyőződésem, hogy a célok nem változtak a tragédia árnyékában sem. Köszönjük neki mindazt amit megannyi területen az országért, különösen a filmért, és nem utolsó sorban a cégünkért tett. Mégegyszer: Nyugodjék békében!
nincs realitása egy három napos -20-nak, gondolkodj már...holnap meg kell nézni, hogy alakul a nyitó, de szerintem nem lesz egy napot sem alsón, de ha mégis, az sem tragédia (ami történt, természetesen az, de emberileg).
Mert ott már sokan vennék.....és sokan vettek már a "körökből" magasabb árfolyamon. Amúgy kiderült az utóbb időkben hogy nem érdekük az alacsony árfolyam.....
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A