Reggelt liza! A mai nap még laza a Strucc Capital HQban de jövő héten nekilatunk a komoly melonak. Tamasztjuk ha kell, vagy támogatjuk az emelkedést. ;)
Ne csodálkozz!!! Sok ifjú tőzsdei padavan, akik még nem élték meg a poklot ezért sírnak 15-20% bukón! Nagyon sokan kezdtek el tőzsdézni a "mészi" papírok szárnyalásának hírére csak már későn szálltak be, persze ettől még nem fogják elbukni a pénzüket, csak rövid távon még egy darabig bukóban maradnak! Akik meg Estet vesznek, azoknak vállalni kell akár a teljes összeomlást is, bár a jelenlegi, hírek, pletykák alapján ennek kicsi a valószíbűsége! Tavaly ilyenkor azért másabb volt a helyzet, de nem is 140 Ft volt az árfolyam...
így van. 2 dolog miatt tűntem el a napokban.Az egyik, hogy utaztam, a másik pedig az a rengeteg siránkozás ami itt megy. 'x megjártam opusszal amikor idő előtt kiszálltam, most nem fogom, de csinál mindenki amit akar. Csak ez a sok rinya már ku--ra idegesítő :D bocsi
Ilyen hozzáállás a nyerő ;) Számomra olyan nők a vonzóak, akiknek helyén van a szívük, Est-be pedig olyan részvénytársakat szeretnék, akiknek a tökük.... :)))
Sziasztok! Ritkán szoktam írni de a szvsz AV nem fektetne 1 üres cégbe ha nem volna benne fantázia szvsz valami hatalmas duranás készül szvsz meghatározó cég lesz a tőzsdén ez látszik a kiegyensúlyozott forgalomból is sok papírt elszedtek a közkéztől
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A