Bocs Kata, de én nem hiszek semmilyen ott-est egyesülésben. Felesleges, plusz AV úr nem hinném hogy közösködne bárkivel, ha nem muszáj. Együttműködés lehet, illetve már most is van (tv2-ott).
En meg a gondolkodasodra. Valahogy, nem egy nyelvet beszelunk. Nem fogunk egyezni, ugy latom.... Szvsz kozelrol nezed. A 180/140 nekem folosleges reszlet, szorsualhasogatas. A mondas pedig igaz. Fantazia. Tevedes van mindig, mindenhol. Ez nem az lesz, majd meglatod. A betes velememyed nekem egy csalodott hangulatkeltes. Meg sokaig irhatod. Alkalmazlodni kell. Itt a tozsden kulonosen. Aki tud, az most penzt keres. 2 Ft ota megy a vitank. Varakozasaink folyamatosan teljesulnek. A kutyus neha eloreszalad. Ma 0, holnap 100 mrd. Ezt latni kell. Remelemmsegitesz akkor is, ha tele lesz a puttony.
Ha jön a hir , az " érdeklódés " nőni fog . Ha nő az érdeklődés , az ár is nőni fog . Ha nő az ár , " kisebb db számmal / forgalommal is elérhető a 100 Milla. szvsz ez vár ránk . :-)
BÚÉK és kitartás. Vettem gyorsan pár dararabot higítani, meg hogy haladjon az árfolyam, meg persze, hogy jó sokat keressek majd rajta veletek együtt is! Uff!
Teljesen igazad van.A BÉT folyamatosan negyedévente adja ki a listát . Be lehet kerülni , és ki lehet esni. Érdekesség : 2018. jan 2-es lista: OTP MOL RICHTER OPUS KONZUM MTELEKOM APPENINN CIGPANNONIA OTT1
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A