a WC csészék a sok megszokott és unalmas pucér segg után találkozhattak néhány új arccal is. (idezet a facebookról) (képen szerepel ahogy a hölgy éppen belehajol az angol WC csészébe)
Bocsi , de én meg egyet nem értek. Miért kellenének új nyertesek ? Megvannak a nyertesek , szivük joga h átveszik vagy sem a nyereményt. Szvsz aki értelmes idöpontig nem veszi át , annak nyereményét a cég ajánlja fel jótékonysági célra. Ennyi. :-)
Egyet értek. Új nyertesek kellenek. Az átvétel meg fogadó óra időpontjában zajlik, gondolom. Odamész az irodába és átveszed. Ez nem egy vetélkedő, nem lesz ünnepélyes átadó mert fórumon szórakozunk. Ez egy komoly cég, kéremszépen :) külön estét szervezhetünk magunknak. A többire ott a kgy.
Szeretnék feltenni egy tisztázandó kérdést! 1. Úgy tudom, hogy a tippverseny nyertesei nem kívánnak elmenni a díjátadóra! S ha ez így lenne, akkor új nyertest kellene hirdetni - nyilván a végső számokhoz legközelebb esőket. 2. Ha lesz átadás, akkor az esemény nyilvános, vagy zártkörű lesz? Én is szívesen találkoznék sokatokkal!
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A