Mivel elég határozottan nyomták le ide igy nem nagyon van töltés az eladói oldalon sem. Nem kell nagy erőfeszités visszahúzni 135-140 sávba. Kiváncsian várom. Na meg azt is hogy év végére még egy fontos hirecske is beleférne. Esetleg, nem-e lehetne? És akkor még is nyugodt szívvel lélekkel harag és fájdalom nélkül búcsúznánk az évtől.
Amíg előkészítő fázisban van szerintem nem érdekli. Vagy érdekli, hogy minél több papírt kapjon apportért. Nem rosszat akar, hanem minél nagyobb rész vsz. Utópia már már görcsben nyögdécsel nagy örömében. Nehogy neki kelljen pelus amikor elindul ;)
Azért mégha BCS. - ből ki is nézzük sokan a leghosszabbat is de, AV-ból? Ha jól tudom ez az első részvénytársaság ahová lóvét fektet ami büszkeséggel töltheti el. És nem hinném hogy ő rosszat akarna. Nagy árfolyamot akar ő is. És tuti nagyobb részesedése lesz még itt neki. Már ennek tudatában sem adom el bárhová is nyomják le. Bár veszteni valóm sincs már most sem. A tőkém kivonva csak a tiszta haszon maradt. Talán ezért is maradhatnék nyugodtabb. De ettől még idegesít engem is ez a nagy semmi.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A