Elfogadom h nem szimpatikus olvasnod,esetleg ellenerzeseket kelt benned. Nem a nepszerusegert irok,hanem a gondolatmegosztasokert.Ebben siman benne van h mas maskepp latja ugyanazt az esemenyt. Nekem viszont ez a velemenyem,az ellenkezojet nem mondhatom. Bar tehetnem.
Ezért mondom jó indulattal, hogy hagyj fel ezzel a negatív hozzállással. Neked is és nekem is olvad a pénzem benne, de nem hisztizek és duzzogok rajta, nem szarozom a papírt. Én Opusból jöttem ide, ott is láttunk már hideget, meleget. Nincs kétségem afelől, hogy fel fogják mutyizni megint 200 közelébe, mert mindenki pénzt akar keresni. Itt is ugyanúgy mi csak utazunk a hajón, nem mi irányítjuk. A jegyet megvettük és ha nem is üljük végig az utat, nem fogok leszállni az első kikötőnél. Persze az óceán szeszélyes, vannak, lesznek viharok, hullámok, az érzékenyebbek kidobják a taccsot és elkönyvelik, hogy a hajókázás nem nekik való, ők maradnak a szárazföldön. :)
Igyekszik az ember,tudod mi "régebbi versenyzők"a keménymag része vagyunk,megéltünk már itt elég sok dolgot,de egyszer sem kezdtünk siránkozni.......pedig lehetett volna....
Szia. Te egy ertelmes ember vagy, de a folyamatos sz@rozasaidat allati nehezen viselem, meg kell, h mondjam.
Törölt felhasználó2018. 12. 19. 16:16
Előzmény:
törölt hozzászólás
Sziasztok! Nehezen tudom megallni, h erre ne reagaljak. Meg akar igazad is lehet, de ezek akkor is csak folyamatos, rosszindulatu feltetelezesek reszedrol. Ugyanugy hangulatot keltesz ezekkek, mint itt nehany karogo. Futod az erzelmeket. Semmi bizonyitek a kezedben. Az arfolyam szetb@szasa iranyitott, en is ezen a velemenyen vagyok, de, h ki es miert csinalja, arrol csak talalgatunk. Utalom en is nezni ezt, hidd el, de nem sirok itt folyamatosan, s foleg, nem keltem a gyuloletet. Tisztara azt erzem, mintha egy missziot teljesitenel. Csak mellekesen jegyzem meg, h oszi ev vegi celarakkal robbantal ide be! Azokkal mi f@ sz van?
Ez igy van. Es mivel egy teljes evi egyhuzamu esesben van a papir,nem is nagyon volt ra mas esszeru dontes,ha az ember kezben akarja tartani a portfoliojat. Ha 10-20 ezer ft os unalomuzo jatszogatos "befektetesrol" beszelnenk,akkor persze megint csak mas lenne a hozzaallas.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A