Ez az amit probaltam megtudni,de gyakorlatilag senki sem tudott ra valaszt adni. Pedig ez nem egy sima info,hanem az egyik leglenyegesebb info lett volna. Ugy utolag h felvettuk mar a pozit,viszont most mar mindegy. Az meg h ujra kezdodne a hinta,csak jo lenne,mert akkor kereskedheto lenne a papir,erre a jelen korulmenyek kozepette viszont alkalmatlan.Az esely sincs meg a pozicio javitasra.
Én erre azt irom hogy nem kötelező itt lenni!Valszeg It tag jobban informált mint pl en!! Kb lehet úgyis nezni h ott emelt sajat pénzen tőkét gondolom nem -25% érdekében Mikor jonni fog tobb + info akkor meg mar teg nem mínuszba lesz Ez a tozsde a turelem elengedhetetlen a kemeny psziché!!
Bukó akkor van ha realizálja az ember.Tudom nem megnyugvás ez sokak számára. It tagnál meg nálam is felmerült, hogy az a 8 millió "kölcsön adott pénz" egyfajta porhintés lehet a kisbüfik felé. Ki tudja. Az idő majd megválaszolja ezeket. Addig meg csak figyelünk és várunk!
A papa vasarlasa nullara kiarazodott,igy ertekelte a piac.Vagy mar be volt arazodva,nezopont kerdese. IT tag vasarlasa meg kb majdnem semmit jelent,csak jo magamnak tobb van tole,olcsobb atlagaron,megis vaskos minuszban ulok benne. Csak attol h IT tag,ugyanolyan mezei befekteto,es kozel sem tevedhetetlen,mint barki mas. Gondolj bele,ha akkora asz lett volna,es minden tudassal rendelkezo,vett volna 177-en,ha pontosan tudja,h ket honap mulva 130-ert is vehet? Ki az aki 30% bukora csak ugy megvonja a vallat az evi 1 %-os kamatok koraban? Na ezekkel nem azt szeretnem mondani,h nincs sansz a papirban,csak azt,h az IT tag vasarlasa kb semmivel sem jelent tobbet mint a tied v enyem. A papa meg most mar villanthatna valamit,boven eltelt annyi ido h szint valjon.
Ez így igaz, már én is csak akkor vennék, ha 100 alá menne, vagy ha van már valami hír. Talán utólag megtudjuk, hogy miért ez a nagy csönd... vagy valami nem várt probléma adódott, amit meg kell oldani, vagy nem tudom már nem is érdekel ez tényleg elkeserítő. Az sem lenne mindegy, hogy 150-ről mennénk 300-ig, vagy 50-ről hatszorozik a papír. Pláne annak aki már régóta benne ül. Gondolok itt pl január óta. Tudom lehet higítani meg minden, de akkor is. Nem károgás, meg 50 forintra várás, csak egy példa.
Nekem karacsonyi ajandekkent az utolso ide szant jatszos pakkom is beragadt. Tobbet viszont egy fillert sem szanok mar idekolteni. Nagy titkos munka ide,nagy titkos munka oda (mit lehet vajon egy csont ures,teljesen kesz cegen ennyi ideig csinalni a semmit?),ez a tobb mint ket honapja tarto,korrekcio nelkuli folyamatos eses sok!
Tavaly így voltam Opus-sal. A hűség nem mindig kifizetendő. De annyi tőkém nincs hogy 4-5 papírban is legyek egyszerre s forgassam esetleg haszonnal....
teljes beszűkülés, tegnapelőtt legalább 127-137 között vol vele keres(ked)nivaló. most már tényleg kell valami ami kizökkenti az ingát a nyugvópontról. 130 fölé nem nagyon fognak kúszni a vevők mert lehet hogy jön az öntögető (aki még mindig értelmetlenül csinálja a dolgot, hacsak nem tényleg az a feladata hogy óvatosan kiszórja a 78 filléres papírokat... ehhez viszont most meg kellene húzni pár ezer darabbal 150ig, hogy utána újra szórhasson) 130 alatt már nincs érdemi eladó mert már a nem hívők is kezdik azt hinni hogy túladott a papír. Szóval ha van benne sztori akkor azt meg kell várnunk, ha nincs akkor ez a csökkenő csatorna folyik tovább azokkal a látszatfelhúzásokkal ami után megint lehet vevőt találni óvatosan pánikkeltés nélkül.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A