Nekem ezeken a belépegetős problémán kívül még nem nagyon volt semmi....Na jó,az olyanokat,h a mol részvényeim árfolyamát ma eggész nap 20210es árral mutatta,én má nem is figyelek...
Egyáltalán, hallott valaki olyan online kereskedési felületről, ami akár csak hasonlóan sz@r, mint a NetNroker?
Mert ha nem, akkor nem az a kérdés, hogy hová kell átmenni, hanem az, hogy mikor, a válasz meg az, hogy minél hamarabb.
Engem eddig az tartott az Ersténél, hogy ott van egy folyószámlám, az ingyenes átvezetés jó dolog, az meg az online ügyintézés világában is praktikus, ha van mellette némi fiókhálózat. De ennek már megfelel a CIB is, hamarosan a KBC-K&H féle Equitas is, urambocsá' az OTP is. Van hová menni, én azt hiszem, csak azt várom meg, hogy rendesen kivizsgálják azokat az elképesztő dolgokat, amiket jeleztem nekik.
Mondjuk olyan, hogy eltűntek volna a részvényeim, még nem volt, ilyet itt olvastam először.
Szóval ők tudtak árat csökkenteni, és bízok benne, hogy a szolgáltatásuk is javulni fog, igazából nem szívesen váltok semmilyen témában szolgáltatót, csak ha kár ér, és nem az én hibámból.
Igazad van, ez még mindig nagyon drága, de novemberben még drágább volt. Megjegyzem, én is kispályás vagyok:)
Az Erste mellett szóljon a dolog, ők drasztikusan csökkentették a webbróker díjat, legalábbis úgy tudom, mert nincs november előtti tapasztalatom, csak korabeli tájékozódási emlékeim, melyek azt súgják, hogy a %-os díj 0.7 volt, alapdíj meg 1000Ft (vagy több..)
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!