...szerintem is....hétfőn bele is nyúlok pár kilóval,hátha úgy járok mint ma a rábával..nyitó után belevettem ,délben 50 ft nyerővel dobtam....
...de a két céget nem lehet összevetni....a phyl szerencsejátékos papír....s az eddigi teljesítményt elnézve....kb.ennyit is ér....de év végére ezt is megraliztatják még.....s remélhetőleg 100 alá már nem ütik....mert az hogy így lement,nem véletlen...letolták...s kirázták a remegőket....
ex buxer felesége ezt mindenki tudja
ő lebeszél tomcsika meg zsákol
mzx meg drazsé. ezé bonyolultak a kérdései ))
érted? nem
nem baj ))
jók vagyunk 30(240) tartás!
Én azt mondom, hogy tavaszra kell ,hogy legyen már valami pozitív változás az árfolyamban. Addig meg az lenne a legjobb ha rá se néznénk az árfolyamra:) Persze tudom magamról, hogy ez nem lehetséges, de szeritnem nyugi, nem kell betojni. Mint írtam én 138-ért vettem, ki tudja, lehet jővő nyárra kinéz a duplázás is. Lehet ha rövidtávon kereskednék akkor is meglenne, de azért az kockázatosabb. Na majd meglátjuk és nyugi!
Ta alapon nehéz értelmezni, de az látom, hogy ez az egyetlen cég az unióban amelynek úgy nő a nyeresége, hogy a névértékének az 50%-a felett forog pár pontal. Triplázos story, Soros szerű...
Erősödő Phylaxia