...hogy mennyire nem kamu amit írtam, ismi meg is kapta amit akart. 11-en ráöntötték. Ennyi volt a történet. Nem hajtjuk fel az árat ezzel, ez már biztos. De ennyi üldözésimániás, paranoiást. Így még meggazdagodni sem akkora öröm. Mára kikapcsolok. Üdv.
Pedig pár napja mondogatom, hogy az első körben visszateszik 10-11 Ft-ra és ott tartják, majd alá nyomják és csak onnét emeli fel a fejét. Persze nagyon szenya lebeszélő voltam. Hát most ez történt/ik. És higgyétek el, nem azért mert beírtam. Nem lett volna muszáj. Nézhetem volna is a partvonalról csendben, és visszaveszem ahol érdemes. Akkor jó fiú lennék... Ami kicsit nyom még lefelé, amire csak később számítottam, az a mostani nemzetközi nyomás. Ezt még számoljátok hozzá a 10 Ft-hoz. Persze mínuszban. Ezt abban az esetben főképp, ha folytatódik a golobális tőzsdei nyomás. Bár itt egyesek szerint nincs összefüggés... :) Azért nem árt elgndolkodni... Mivel hogy nem károgó és lebeszélő vagyok, ezért nem fogok ma sem többet beírni. Egyszerűen csak ezt vízionáltam, és megosztottam, akkor is, és most is.
Különben meg nem nehéz, hogy honnét gondoltam.
Csak nézzetek rá a heti grafikonra, úgy jó néhány évet.
És hát ez nem egyedi a bét-en... Láttunk már ilyet.
A történelem mindig megismétli önmagát. Valaki ezt vagy észreveszi, és tanul belőle vagy nem. Innét persze, hogy leszúrt 11-ig bármi lehet. Szerintem a csendes tömés ideje következik. Amikor már sokan veszik, mert innét már nem esik... Végülis már kevesebb a kockázat.:) A hírek, meg a nagy események tudhatjátok mit értek eddig... Ha figyelt valaki. Most sem az mozgatta meg. Hanem megemelték nagy pénzzel. A hírek csak megtámasztották, hogy fű-fa virág vegye 20 Ft körül, ha még valakinek nem esett le. És hogy ezzel lehessen udvarolni egymásnak a befektetőknek. Hiú reményt kelteni a háromszorozásban, hogy ne adják el... Hogy hol lesz a pillanatnyi alj? Szvsz. a 10 még meg lesz. A 9 is kinéz. De lehet hogy ma volt a 11. Ezt a globális hangulat, és a nagy pénz dönti el. Ha a 10 elesik akkor megint lenn tarthatják gyűjtögetni, ahogy ezt láttuk. Szvsz most nem marad lenn olyan soká, megtalálja az alját és pár nap, egy-két hét után megint megmozgatják. Sziasztok. Szép napot és jó kereskedést! És kéretik nem útálkozni, mert beírom, amit gondolok, hanem elgondolkodni! Van min.:) Majd beírom, ha vettem, de az szvsz nem ma lesz. Most csak figyelem.
Erősödő Phylaxia