most akkor ebben is az a musor lesz, mint az appeninnben volt? szintenkent viszik le a papirt a tulajok szetshortolva az egeszet, mint fo uzleti tevekenyseg? kabe az lehet, hogy itt is kiderult (mint a dron-szkennelos ott-one-nal), hogy nem mukodik az otlet,,, vajon? megha mukodik is... orszag szinten, meg ugy az egesz ezzel a sebeseggel meg vehemenciaval borzaszto keves lesz ebben a szazadban
Astra, Nap, Mega és DM hasonló kategória. A két első együtt kellene, hogy mozogjon az usa zöld papírokkal, amiket földbe is vertek, Másik kettő építőipari sztori, hát naná hogy szét vannak verve (ok DM még agro is) Épdut nem az építőipar miatt szeretjük, hanem az mvm sztori miatt. Meglátjuk. Ha nem lesz belőle semmi, akkor is 50 körül lesz az árfolyam. Ha meg lesz, akkor meg jóval magasabb.
Én 44 alatt veszem, mint ahogy el is mondtam anno, az MA200 lassan emelkedik, úh én azt követem figyelemmel. De lehet kiszállogatni, akinek nem tetszik a történet. Bár én húde nagy kiszállásokat sem látok bevallom.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995