közkéz 2m és 9.5m közt óriási különbség van
ma egy kb 250K és egy 0.5m-s bejelentés volt
"beállnék limire 60 ezer darab vétellel, a kutya sem adná aznap,"
volt ilyen nemrégiben mikor az új sávba húzták és
nem ment limitre
már vissza is ment az előző sávba
a btelbe ahol a közkéz kb 20% könnyebben szórakoznak
ott vigan rohangál manipula föl-le
mit érdekli hogy könyv nem épül alatta
majd kiszállásnál feltűnik a beszállóknak ha manipula épp elbújik
itt bármikor előbukkanhat 1-2 kv-es aki besokalt és rájön hogy államnak, allianznak van oka kiszállni akkor neki is
a másik hogy 500-600 nagyobb kv-es mellé nem akarnak beszállni, érdekesebb 800 meg 1000-ről álmodozniuk btelben eltekinteni a nav végrehajtásoktól
Ezen a szinten nagyon nehéz lesz összegyűjteni több millió db részvényt. Szerintem már megvannak az eladók (nagy tulajdonosok???) akik így kiszállhatnak a társaságból....
Nem árt "ex" gondolatát sem figyelmen kívül hagyni, hogy erre at srv várárlásokra a pénzt sem árt majd "összeszedni"....
De Én azon a véleményen vagyok, mindegy hogyan veszik meg ezeken a szinteken a saját részvényeket, ha tényleg tőkeleszállítás (bevonás) lesz utánna, az cégérték növelő hatással bír...
Előbb-utóbb be fog épülni az árfolyamba....
Igen ez így van, a kötnénykibocsátásokból beáramlot (készpénz) "eltapsolása" nem egészen szép üzenet volt a piacnak...
De a 26%-os visszavásárlási ár sem...És így is összegyűjtöttek kb. 29 Millió db-ot...Lehet, hogy 2 hétig meg a játék és még több kötvényes adja be a derekát.....
ENEFI - THE BEST