Mindenesetre 12-n átment most, ha fölötte is zár az jó jel lehet! (Namegha oti közbe beesik!) Én naposon nem látok bele ilyet, amit írsz egyedül az RSI, meg a trendvonala ami biztatónak tűnik ott!
Tudom nem nagyon foglalkoztok mollal, elli alapján pl én bele se látok semmit, de ha valakinek van véleménye szívesen meghallgatnám! Nekem egyre több bullos momentum tűnik fel a chartjain pl napos RSI fordulat, támaszról felpatt stb. Most olyan mintha 12-n támaszépítés lenne.
Nincs meg a right look, azt hiszem a helyes szamozást csak később fogjuk tudni megtenni, 5 helyébe még belelátok egy edt, aminek az első hullámában járunk, de már nézegettem azt is, h vmilyen harmadik, a baj, hökis tfn számozhatatlan, amikor egy ilyen erős magasabb tf impulzus megy, tft kell váltani,órás túl kicsi
Igaz! Én a saját pozimból is beszélek. (Ami nem hogy nem előnyös, de annál szarabb) Ezzel a hol tartunk számozással, nekem az a fontos hogy mérlegelni tudjam hogy a lentről hozott shortot mikro tudjam eldobni, vagy egyáltalán dobjam e.
Ha nagyon közel van a top ahol fordulunk, vagy nem tudom megjátszani a forduló tetejét, akkor már lehet hogy jobban járok ha inkább ülök rajta még egy kicsit. Ahogy szoktad írni, amíg nem látod a fordulós jelet, addig várva és a jel érkezésekor nyitok még rá shortot.
oldalazás van, ez nagyobb eséllyel a trend folytatására utal (órás tf), rsi nagyon magasan bull zónában, rsi elkezdett csökkeni, miközben az ár oldalaz, új csúcs divergencia ilyen magasan még mindig a bull folytatására utal, ha rsi lecsökken, kimegy a bull zónából és új csúcs van divergenciácal, akkor lehet egy kis bear, de addig új csúcsra számítok :D, majd a piac eldönti, nem kereskedem, csak figyelek
ELLI(o)TT KLUB