nem kell Neked sehova vonulnod és leszel szíves továbbra is csártolni! Tudhatnád ha elkezded a madarakat etetni azt nem hagyhatod abba télen mikor már odaszoktattad őket az etetőhöz........... re: társadalmi felelőségvállalás jeligére :)
Sajnos ez a Bux tele van átmanipulált papirokkal, itt már nem érvénysülnek a fundametumok, T. A. k. MOL al is mit csináltak, lehet találgatni a háttérben mi folyhat. Lejjebb megy veszek megint, majd lesz valami alapon. Autowallis,!! Esetleg. Richtert figyelem a híreket mert átvettek pár N. gyógyszerkisérletet amit továbbfejlesztettek. Meg hát USA diligyógyszer tarol, gondolom jönnek jelentések majd." Kormány" féle papirokkal meg majd Amit nem mersz azt muszáj alapon alkalmas pillanatba beleveszek, de azt nem javaslok senkinek. Ennyi részemről Sok értelmes ajándékot és Sikeresebb új évet mindenkinek.
köszi szépen. MOL-ra chart alapján van pozitív várakozásod, vagy úgy gondolod, hogy a jelenlegi fundamentumok alapján itt most megéri belépni, benne lenni? nekem is van belőle egyébként. a másik, hogy ezek szerint külföldi részvénnyel egyáltalán nem foglalkozol, csak indexekkel.
Hali! Igen meg van mind, + vettem még mostanában. Befektetés gyanánt van még A. Nyomda-Alteo - P. Erzsi. Szerintem lesz még Ricsi talán wabi. Ja és van Infláció követő A. Papir. Forint számlámmal is kell csinálni valamit ezért veszegetem ezeket. Többi euros számla kinti indexek
ELLI(o)TT KLUB