olajat követem, nekem nem dőlt éppen el, h naposon w4 hullámban van még vagy már nem... fülit én nem látok bele, talán kis tf bull flag, de nagyon nyúlik időben... szal ma/holnap ennek el kéne dőlnie...
log vs lin chart... ;) (ez egyéni ki milyen tf-en miképpen vizsgálódik...) amúgy a "kettős mérce" miatt is írtam nem oly rég, h a 6k környéke erős támasz, ha törne a 8k környéki aktuális nagy tf támaszszint...
ez röviden arról szólt, h fel kell nőni a feladathoz... ;) ha most körbenézek a nagyvilágban sajnos épp az ellenkezőjét látom (nagyon kevés kivétellel)... de úgy gondolom, talán arra jó lesz ez a ránk erőszakolt idő, h (végre) gondolkodjunk is, ne csak fogyasszunk... najó, túl sok az OFF... :O)
rég olvastam ennél összeszedettebb cizellátbak "kibúvót", :o) ezért minden elismerésem viccet félre téve, köszönöm a választ és természetesen értem és elfogadom a magyarázatot is
meg sem kéne magyaráznom, de veled kivételt teszek... ;) még
nem dőlt el a charton (legalábbis nekem) az alakzat/elliott kombó,
ezért félrevezető lehet, mert úgy vélem, olyan 1 (átgondolt) chart, mint egy oázis a
sivatag kietlen pusztaságában... és sztem aki komolyan chartol,
egyfajta absztrakt művészetként is tekint a kiadott "munkáira"...
magyarul, amivel magam sem vagyok elégedett, nem adom ki... :)
off: néztem ezt a közös sajtótájékoztatót, ez 1 vicc, vicc az összes politikus (nyilván vannak kivételek, de nem látom őket) bárkinek feltűnhetett elsőre, h sehol védőeszköz rajtuk, social distancing zéró, öreg beleköhög a kezébe, stb... és ezek beszélnek még 1 hónap korlátozásról? b+... (mondjuk elejét nem láttam, lehet azzal kezdték a mondókájukat, h le lettek szűrve...)
ELLI(o)TT KLUB