Követelem Bangóné lemondását. Hazuodott a választóknak, megpróbálta átverni a választókat és az egész világot. Ahogy a hivatkozott videó is mutatja, olyan képeket próbáltak eljátszani és azokat a választópolgárok felé közvetíteni amikkel azt akarták sejtetni hogy terror van, fegyverrel, erőszakkal földre parancsolta őket a hatalom. Hihetetlen ahogy az ellenzék hazudik. ELLENZÉKVÁLTÁST akarok, de Bangóné legalábbis mindképpen mondjon le, és takarodjon az országból!!!!!!!!!!! .
.
https://www.facebook.com/Elegahazugsagokbol/videos/314084659317015/
Ezt írtad nem régen: "Olvass utána. Az ilyen "speciális" közintézménybe még a rendőr is csak különleges esetben mehet be intézkedni." Továbbra sem sikerült olyan törvényt (vagy bármit!) mutatnod,amiben az MTVA székház "elzárt terület",melyre nem lépetne be a képviselő. Azt nem értem,hogy ha van ilyen,akkor azt miért nem mutatod meg,vagy ha nincs,akkor minek görcsölsz egy valótlan állítás mellett? Ennyi! :-)
Be menetek az épületbe? . Akkor mit nem értesz? . Nem engedte be a biztonsági az adásban lévő stúdióba és ez szerinted BŰNCSELEKMÉNY? . A tűzjelző bekapcsolása szerinted alkalmas a közüzem működésének a megzavarására? Esetleg a dolgozók kergetése a folyosón? . Erről van véleményed?
megértem hogy a témában nem tudsz te és a társaid érdemben hozzászólni, és csak a személyeskedés maradt. Bangóné is kiírhatja: "LQRTAM, nem kicsit, NAGYON!"
Köszi. Ha azt írnám (természetesen nem teszem), hogy be is kaphatod, az zavarna? Na ide azzal a kitiltásommal, nehogy visszataláljak, fingszag van a topicban.
Már a kérdése is eleve provokatív.Pontosan tudja,hogy a sorosista ellenzéki képviselők bűncselekményt követtek el az ott tanúsított magatartásukkal,de próbálják a kákán is a csomót keresni,úgy beállítani mintha velük szemben jártak volna el törvénytelenül a végig higgadt biztonsági őrök.Jól pofán kéne már őket vágni az állandó szarkavarásukért,provokációjukért,a felbujtójukat meg a hágai törvényszék elé állítani többrendbeli államellenes csíny elkövetéséért.
Mindezt az Ogytv. a törvény 94. § (4) bekezdésében így foglalja össze: A képviselői igazolvány valamennyi közigazgatási szervhez, valamint a közintézetekhez és közintézményekhez belépésre jogosít. A képviselő – a feladat- és hatáskörrel rendelkező miniszter által szabályozott módon – jogosult a Magyar Honvédség, a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat, a rendvédelmi szervek és a vámhatóság működésére szolgáló területre is belépni. E jogosultság gyakorlása nem eredményezheti az érintett szervek rendeltetésszerű működésének aránytalan sérelmét."
igen, és a tudatlanozót is hamarosan tiltani fogom, ugyanis hiába jeleztem a moderátoroknak, ők nem hajlandóak. Ezért kell a topikgazdának lépnie, mert kettős a mérce. Ha én okoskáztam vagy tudatlanoztam volna, akkor én azonnal repültem volna lehet akár 30 napra is.. többször tiltottak már indokolatlanul. Benneteket komoly dolgokért sem. Ezt jelenti a kettős mérce, gondoltam elmagyarázom neked...
Ez itt közvetlenül azelőtt volt hogy szóba hoztam. Az egész topic tök új volt még. Paradox módon szerintem hozzá sikerült járulnom ahhoz hogy azóta deszkafaszi visszafogja a természetét - amúgy már megint sikerült nem megalapozott véleményt alkotnod, na puszillak: Moderációs esemény történt "euler" felhasználóval szemben.
Éljen Bangóné,csak így tovább!
.
https://www.facebook.com/Elegahazugsagokbol/videos/314084659317015/