Topikgazda: Törölt felhasználó 2006. 06. 07. 08:26

Elhunyt dr. Molnár István  

Ugrás a cikkhez
2006. május 22-én, életének 52. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt dr. Molnár István, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete jogelődjének, az Állami Pénz- és Tőkepiaci Felügyeletnek egykori főcsoportfőnöke - tették közzé hivatalosan a Magyar Tőkepiacban.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=69588
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 06. 08. 09:09
Előzmény: #6  szász
Egy halál mindig tragikus, aki nem ismerte, nem tudja, hogy lehetett volna nagyon értékes ember, de mennyire szétszaladt a magánélete, és ezért "kellett" felvállalnia, azt amit tett. Nem hiszem, hogy nekünk kellene Őt megítélni, de az biztos, hogy ha valahová nem illett, az a PSZÁF felügyelői pozíciója (később már csak tanácsadó volt ugyanott). Aki nem ismerte, segítségül annyit, hogy ő nyilatkozta a TVK ügyben, hogy a hozamgarancia nem jelent tőkegaranciát...
És még egy-két furcsa ügy volt a Szász Károly előtti, 98 körüli brókercsődök idején. És sajnos sokkal okosabb volt annál, hogy az akkor elkövetett hibákat véletlennek gondolnám... Sajnos cwo reakcióját nem mondhatom érzelemtől mentesnek, ami itt nem helyénvaló, de kanyisz zsigerből Sztálint is megvédeni ellene:)
szász 2006. 06. 07. 21:14
valóban tragikus.
Törölt felhasználó 2006. 06. 07. 20:15
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
én meg tudom ki volt, és milyen körülmények között kellett dolgoznia az említett esetekben, nem érdemli meg ezt a sárdobálást. rólad meg clockwork nem tudom ki vagy, csak azt hogy milyen.. :-(
Törölt felhasználó 2006. 06. 07. 19:32
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Egyetértek!
Törölt felhasználó 2006. 06. 07. 19:13
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Halvány lila gőzöm sincs ki az a dr. Molnár István, de vannak határok, Te ezt átlépted.
Törölt felhasználó 2006. 06. 07. 17:34
Előzmény: #1  portfolio
-halottról vagy jót vagy semmit
- vagy semmit
- de ez nem igaz, ő egy öntelt, dilettáns korrupt vki volt, nem tudom miért kell megemlékeznmi, beleilik ez a levél a Banszövetség E-hírlevelében Fekete János nagytudású etsat dicsőítő czikkbe
-nem, csak tények vannak, nincs vélemény
- ez atény is véllemény
- kit érdekel a temetése, csak nem a kisbefektetőket akiknek akorábbi botrányokban elúszott a manijuk, akimor a PSZÁF jogelődje igazán nem lépett fel a dolgok ellen
-ne légy már ilyen negatív, nagytudású embőr vót ő

Topik gazda

aktív fórumozók

friss hírek További hírek