Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Tobbszor elmondtam sztem nagyobb tetelbe ezt a papirt nem veszik es nem is adjak a kisbufik.A forgalom nagyobb reszet 80-90%at ok generaljak hogy A-bol B-be teszik.Ezt az is bizonyitja hogy az ilyen kozlemenyeket amit tegnap kozoltek napkozbe teszik amivel probaljak es erdekes tovabbra se ir a portfolio arrol hogy adamosi otc-n adogatja at a papirokat xD Azt se irtak meg hogy a kaptar 6%os tulajdonos csak adamosit xD ezt a papirt nagyon nem akarjak a koztudatba.
Tovabbra is masodlagosnak semmi extra sajat magara onti 2 nappal ezelott senki nem akarta 1260ert se adni pedig volt vevo utana csak ugy kiuresedett a vevoi oldal.Latszik manipulalt foshalmaz a konyv
Es milyen logika alapjan?Amikor adamosi megerkezett tovabb esett nem kellett elore latni te is tudtal venni lejjebb jezusom ezt ti szandekosan csinaljatok? xD
Lesz az tobb is ne aggodj, ha a tomes lett volna az erdekuk siman meghuzzak 3000ig adamosi hirere.Ok messze allnak a tomestol jelenleg.En teljesen pozitiv dolognak latom hogy meg nem huztak meg az arfolyamot teljesen latszik a jatekukon hogy inkabb elvenni akarnak.
Ja, bocsesz, azt hittem az emelkedésre. Most már azért talán már jobbak az esélyek, ha jön valami tartalom. Ha nem is 5-6szorozás, de egy dupla benne lehet pl. 3000-ig. Azért lefele nincs túl nagy forgalom, komoly mennyiséget szerintem nem lehetne ezen a szinten venni. Akkor a következő hír a split megvalósulása lehet.
Én arról látnék már egy bejelentést, hogy kihez kerültek ezek a papírok. Mindenesetre nagy erővel megy a pakolászás, szerintem nem fektetnének ennyi energiát a dolgokba, ha aztán nem lenne valami eredmény. Olyan alacsony az árfolyam, és kevés a részvény, hogy ennyi járatással nem sok haszon maradhat egy-egy szereplőnél, előbb-utóbb érdekük lesz az árfolyam emelkedés.
Nemtudom en egy 10%os kaptar bejelentest varok meg mindig piacrol sztem nem nagyon tudnak venni az utobbi idobe egyre erosebb volt a lebeszeles ami szamomra azt jelenti hogy a kozkez nem adja.Kf is leadott 10k papirt valakinek mielott jottek a b reszvenyekert az ujak hogy ne lepjen 25% fole majd adamosi megkapta az egesz pakkot.Az egyik kulcsfigura az a kaptar farago paros lesz sztem a masik nemtudom nem hinnem hogy adamosi sztem ot az eSense-el fizettek ki.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!