Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Május 6-án kapta meg a 146ezer darabot, másfél hónap múlva már csak 76ezer darab van nála. Én nagyon örülnék ha nem ő lenne a végállomás, csak nem értem, minek kellett (ráadásul ilyen rövid időre), hogy hozzá kerüljenek a papírok...
Arra azert kivancsi vagyok hogy 1. miert is kell feltuntetni a regi ig tagojat a weboldalon hacegy uj ceg van alakuloba 2. miert nincs mar meg az uj weboldal logoval mindenestul amikor 3. Kapcsolat tarto email cime miert nem amixa.hu ennek az egesznek nagyon elterelo szaga van.
Aha, tehát van néhány kisbefektető, akiknek volt, és még vettek belőle :D Hát ez aztán az információ, ez mindent megváltoztat. Az nem gond, hogy Ádámosi meg eladja az övét? Talán ez kicsit fontosabb, mint Tóth Béla és Kis Tihamér a könyvből. :D
Nem ertem mit ertetlenkedsz ok nem neves emberek akikrol beszelek hanem olyan ismeretlenek mint ahogx 2020ban is azok voltak csak most mar joval tobb reszvennyel rendelkeznek.Ahogy Dvg is megtartott reszvenyeket opm se adott el onkoriknal is ott vannak meg nagyon kicsi a kozkez sztem.Na eleg a hetvegere beloletek legalabb annyit valtoztatnatok hogy ne nevetnetek mi den mondat utan es ne hasonlo smileyt hasznalnstok xD szanalmas azt se tudom te minek vagy itt es kotozkodsz annyira latszik a kapcsolat a klonnickek kozott hogy mar szanalmas.Na kicsi te is pihenj ahogy en is azt fogom tenni.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!