Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Split=névérték csökkentéssel. Felezik a névértékét, így 2x annyi papír lesz. De növelni akarja az alaptőkét is, szóval apport vagy nyomtatás és jegyzés lesz.
Ez feltételezés volt arra, hogy miért akarnak névértékét csökkenteni. Arra írtam, hogy apporthoz nem kell névértékét csökkenteni. Az lenne még az extra kibaszas, ha azon hozná. Ha apportot hoz akkor eleve több részvény lesz, 600 millas apporttal pont ezt érte volna el. Olvasd végig az összes kommentet és tiszta lesz.
Plussz Nem ertettem miert modositjak KF-ek az alapszabalyt azzal hoyg a megismetelt KGY-t barmikro lehessen tartani xDDDDIt ta valasz ra Határozatképtelenség esetén a megismételt közgyűlés időpontja: 2022. június 13. napja, 11.00 óra. Ez nagyon durvan surgos lett nekik.
Eloszor is Junius 13-an szavazzak meg MAsodszro nem a KGY napjan lesz Split Harmadszor a split nem egyenlo a tokemelessel.Addig valtozhat az arafolyam boven.Fel is huzhatjak siman. es a split idejen mar az arfolyam lehet akar 5k csak mondta megy szamot.
Hát ha 500on, akkor utána 50 Ft lesz. Na, ebben sem lett igazad, hogy tőkeemelés előtt felhúzzák az árfolyamot. Itt a tőkeemelés híre, és fél milliárd a kapitalizáció. Erre mit mit mondasz?
Azért az beszédes, ha a korábbi legnagyobb hívő így értékel. Írta, hogy bővített 1k-val 1100on, szóval biztos örülne, ha jó hírnek érezné. Először én is megörültem, csak mikor írta, hogy 20Ft/rv lesz a tőkeemelés azért ott lement a roló. Ez nettó kib*szás.
20Ft-on fognak tőkét emelni? Azt a *****. De milyen alapon, ez törvényes? Hát menjenek a francba!!! Akkor persze, hogy jó nekik a 900as árfolyam, laza 45szörözés a semmivel.
Igen 0,78 névértéken es 150ft arfolyamon jött az apport és utána emelkedett? Itt ha 20ft-on apportal, 900 ft-os árfolyamnál, akkor szerinted innen emelkedni fog?
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!