Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
nem szoktal irni csak az utobbi idobe amikor kezdenek alakulni a dolgok addig nem irtal es senkinek a reinkarnacioja nem vagyok opus ota olvasom a forumot ennyi.Legyen papirod orulok neki.sose mondtam hogy innen nem lesz jo a delta csak sokan most jelentek meg megint ahogy te is.Errol ebszelek.Itt az ehepbe is ugyan az a buli megy tavaly mekkroa lendulet volt itt mostanra midnenki eltunt majd ha elindu al papir akkor megint elojonnek addig jott a masik brigad aki lebeszel egyfolytaba annak ellenere hogy az eg vilagon egyelore semmijen negativ dolog nem tortent.Lettek uj ig tagok lesz egy korrekt tokeemeles ami remelheoleg februaba meg is valosul utana lesz erdekes a sztori.De mar midnenki a csodo varja megint DE azert itt vannak napi szinten papirral xD
2018telén!akkor ott voltam de nem lett megtartva.egy egyszerű kérdést tettem fel,erre bekóstolsz! Te kinek a reinkarniációja vagy amúgy? Lapozd át az írásaimat!
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!