Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Jó reggelt! Ez a fórum valóban az EHEP-ről szól, de ha kérdeznek valamit, arra illik válaszolni. Akkor EHEP. Szerintem teszteli a 2.000-2.100 sávot, majd lassan elindul felfelé.
Jó reggelt kívánok ,kedves Festina88! Köszönöm észrevételedet. Írtam,hogy bocsánat az off,,-ért és hogy mínuszokkal nem foglalkozom. A szabad hozzászólás jogával éltünk,kereskedési időn kívül,ezzel tiszteletben tartva a kereskedési ídőben a koncentrációtokat. Örömmel olvastam az értelmes írásokat,végre nem marakodás volt. Sok sikert kívánok !🙂
Lehet hogy csak azert minuszolnak mert ez nem egy ehep forumba valo tema, tenyleg szep h 6 nyelven beszel a lanya de senki nem ezert jott ide h ezt olvassa, ez a forum az eheprol szol :)
Az kemény.. A minuszolással nem tudnak ártani, önbizalmunknak sem. Mi köszönjük az építő jellegű gondolatokat! Jó éjszakát és sikeres kereskedést kívánok mindenkinek! :-)
Grat! Én is hallottam már ilyet hogy 6/7 nyelven beszélek. Azt mikor spanyolul és angolul belevezettem a kinti texasi és kolumbiai szleng szófordulatokba a tudás nem volt sehol.
Még valamit. Az USA-ban már bevett gyakorlat a politikai aktivistáknál ( külösen a szélsőbalosoknál) a "doxxing", ami annyit jelent, hogy a PC (politikai korrektség) "jegyében" a Net-en egy csoport kideríti a személyi adatait (lakcim, család, munkahely, stb) annak, akinek más a véleménye, őt és családját hamis kevelekkel, telefonhivasokkal zaklatják, feleségének kreált szerető nevében írnak, munkahelyen, gyámügyön feljelentik hamis vádakkal, stb. No, nálunk még csak a mínuszolás megy, ami annyira nem durva. Mindenkinek köszönöm, aki megtisztelt azzal, hogy elolvasta a hozzaszólásaimat. További szép estét és jó éjszakát!
Igen!! :-) Köszönöm! A kritikához hozzá vagyok szokva művész mestereimnek köszönhetően. Dale Carnegie kommunikációs könyveit pedig örömmel vettem Philadelphiában- pont ebben a témában ( kritika, vélemény). Így azt meg is köszönöm,hisz szánta rám idejét, a mínusztól nem félek. :-) Gratulálok a 6 nyelvtudáshoz!!
Sokan vannak, akik csak azt szeretik látni, hallani, ami az előítéletükkel megegyezik. A vágyvezérelt gondolkodás illúziókat szül. Nem kell mindenkinek megfelelni, hanem - elsősorban - önmagunknak. A mínuszokkal pedig nem kell foglalkozni. Azokon nem veszítünk semmit, legfeljebb - akiben nincs kellő önbizalom - az úgy érzi, hogy az önbizalmát rontják a mínuszok, de ez egyben már azt is jelenti, hogy van véleménye, el meri modani és nem viszi vágyvezérelt csordaszellem. Erre legyetek büszkék! A vélemény a tudat által meghatározott saját látásmód és annak kommunikálása.
Volt osztályfőnököm törit, latint és ógörögöt tanított. Latinból érettségiztem. Lányom első diplomája (ELTE) - minorban ógörögöt és latint tanult. Mára 6, ma használt nyelvet beszél.
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!