Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
A vevői biztató volt ma is, én mindenestre várom a dvg jelentést...Ha utána elindul, akkor sztem làtni fogjuk, h bull trep v hírre menő emelkedés lesz. Szvsz ott nekünk akik be vagyunk fenntről ragadva komoly szerepünk, lehetőségünk lesz majd aminek fontos szerepe is lehet majd az árfolyam emelkedésében...venni kell és higítani vele, talán akkor mindenki elhiszi, h nem kedz ez 500 akármennyire is szeretné ezt pár 5k-n beragadt sorstárs.
Ezt mar korabban is akartam irni hogy "A Társaság könyvvezetési feladatait a Kvant Tanácsadó Zrt. látja el, aki egyben a beszámoló készitésért is felelős."Delta technologies nyrt beszamolojabol van.Nem veletlen hogy hasonloan mozognak...
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!