Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
Persze azt sem bánom, ha nem önkötögetés, hanem megy már át valahova a papper, és közben még emelkedünk is. Nyilván tiszta speka a dolog, de azért ezek a kgy pontok elég reményt adóak. Nem lennék meglepve, ha egyszer csak hírben jönne, hogy OTC-n elkelt a DVG pakk, akkor aztán lenne nagy rakéta.
Van egy 1k részvényed mondjuk 4500 Ft beker árral. Most papíron realizálod a bukódat 1500 Ft-nál, keletkezik 3 millió veszteséget. Annak az adója 450k. Tavalyi befizetésed terhére visszakapod, vagy az idei nyereség után ennyivel kevesebbet fizetsz be. Mit nem értesz ezen???
Nem kell másnak eladni, és mástól visszavenni, szépen önkötésekkel megoldható. Ma is, tegnap is 100db-os pakkok mentek, ez volt a gyanús. Azaz elég 100db-ra való szabad pénzednek lenni, beállsz az eladóin és megadtól megveszed. Ha pl. van 5k-d akkor nem kell 5k-ra való szabad cash, csak 100 db-ra, ha csinálsz 50 kötést...
igy van de ha itt elkezded forgatni a reszvenyedet nyilvan attol fugg mennyi van de ha valaki 5-10k db felett van neki nehez lenne ugy megforgatni hogy mindet vissdza tudja venni e inkabb elszedik.Majd kgy utan elott ugyis nagy forgalom lesz akkor lehet majd
Bár nem az én ötletem volt ez az adóoptimalizálás, de a kgy be sem ugrott nekem hirtelen. Nekem pont ez tenné logikussá B. Virág ötletét, mert ha sikerül megszavazni a dolgokat, azaz kvázi átvette KF az irányítást, és valami konstruktív jövőkép reménye felsejlik, akkor nem marad itt 1600on az árfolyam szerintem sem.
amugy is ki az a hulye aki kgy elott adot optimalizal? xDD most oszinten elkezditek itt ezt terjeszteni hogy most jo az ido adot optimalizalni? Megvan a velemenyem xD
mind a ket verzio jo jel.Ha nem a DVG adja az a jobbik sztem ha a dvg adja az is jo.55k+a mai reszveny forgott meg az utolso jelentese ota.Nem hiszem el hogy 60kbol 30k ne tudott volna eladni.Ezen a zsinten inkabb vesznek a kisbufik mint adnak szoval azeert furcsalom ezt az egeszet.Mintha feljebb akarna mar eladni a maradek papirjat.
Lehet, de sajnos aki EHEP-ben ül, az még többségében sokáig várhat arra, hogy "elússzon" a lehetőség, hogy adót optimalizáljon, sokan még sztem az innen dupla után lennének nullában. Meg úgy általában sok a beszorulás idén szvsz, tehát van miből válogatni, nem kell kapkodni, h elfogy a bukós pozíció. Bárcsak ez lenne nekem is a gondom, h már mindent csak pluszban tudok adni. :D Ettől persze lehet h van aki már most kötöget át. Jobban örültem volna, ha végre a DVG eladásaiból lett volna forgalom. :(
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!