Sziasztok!
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!
KF-nek tuti nem sürgős... Neki már ez egy jövedelmező buli jelen pillanatban is, mehet a harc a DVG-vel még évekig is akár. Meglátjuk mit hoznak ki, én is azt látom ez nem egy rövid meccs lesz, az EHEP-be szánt tőkém fele még szabadon van, pont emiatt, mert valószínűbb, h 3k alatt is leszünk, ha kitör a nihil itt, nulla forgalom és vevői oldal lesz, és a kiábrándultak meg átmennek az aktuálisan rallizó papperokba. Persze örülnék, ha nem így lenne, de sanszos, én a hétre még vártam volna egy DVG jelentést, ami nem jött, így még tarthat a kitárazása...
Senkinek! Őszintén 3k alá vártam de nem ment le odáig szóval 3k fölött vásároltam be nem keveset, nem mondtam hogy ilyen olyan cég jön az sem érdekel ki hova tűnt.
te kinek a fizetett klonja vagy??? mostmar a dvg meg az ilyen olyan ceg jon mantrazas is eltunt innen es maradtak a tozsdecapali fele Felllllllllll emberkek??? ki fog szaradni a szad mire ez 7k fole beszeled....elozoberagadtak higitottak 2kig es a ralliba kiszortak...innentol ez egy halott szharfhos...
EHEP várakozások
A régi, admin nélküli topik helyére. Várakozásokat megfogalmazni, eszmecserét folytatni lehet értelmesen mindkét irányba. Csak az egyértelmű trollokat fogom tiltani alkalomadtán, ha túlmennek egy határon. (Példának okáért: "TÖMÉS van" típusú tőmondatok, naponta beírva, érvek nélkül nem számít sem eszmecserének, sem értelmesnek az olvasatomban, így az ilyet egy felszólítás után kukázni fogom várhatóan)
Sikeres kereskedést mindenkinek!