Érdekes hely, a falakon medve-, meg bika fejek mindenütt.
Intettem Chartnak, hogy hozzon egy long drinket, ám közben elszakadt a shortom.
Izgultam. Minimum a maximumot akartam kihozni a közelgő estéből.
Bedöntöttem a longot, hazafelé vettem az irányt.
A tóparton bandukoltam, feltűnt egy vitorlás. A mindenit: micsoda árbóc, na, és a vitorla!
Rágyújtottam volna, de az öngyújtóm a csatorna mélyére hullott. Kivettem a csatoran tetejét, de reménytelennek látszott, hogy a gyújtót visszaszerezzem. Sebaj.
Otthon megterítettem az asztalt, fehér és fekete gyertyákat gyújtottam, bollinger szalagokkal díszítettem őket.
A fülescsészékbe éppen kitöltöttem az erőlevest, mikor hátam mögött feltűnt egy fej-váll alakzat. Ő az.
Alsóm táján már nagy volt a volatilitás, de azért elszürcsöltük a levest, a többit hagytuk: adjunk az érzéseknek. Napi maximumon zártuk az éjjelt.
Mikor Ő már aludt, azért még megpaskoltam a dupla aljat.
Dél volt ,hőség, megéheztem ettem egy kis nyerő levest, elhatároztam, hogy elég lesz, nem eszek többet, de nem bírtam megállni még egy trédet, és abból lett a nagy bukta, megettem, már nem voltam éhes, annyit ettem, hogy összeszorult a gyomrom, hangosan sóhajtottam, és arra gondoltam, hogy nem kellet volna ez a bukta, annyit vesztettem, hogy abból a pénzből 1 hétig gondtalanul nyaralhattam volna Hawaiion, rájöttem hogy ez bikacsapda volt, ezért hazamentem, és gyorsan felvettem a shortomat, most már jobban éreztem magamat, este megnéztem a chartot és vidám lettem, elmerengtem, lehet hogy idén mégis elmehetek idén nyaralni..?
Akkor Maga az 1001-es!
Viszont én a nikkel (vagy mi) nevemben leírt dátumig fogok élni, aszongyák.
Nem terhelem addig a gyáli temető kapacitását.
Meg van még mit tanulni is, mint a jó nap (vagy pap)...:-)
Egy elemző bróker naplójából
Érdekes hely, a falakon medve-, meg bika fejek mindenütt.
Intettem Chartnak, hogy hozzon egy long drinket, ám közben elszakadt a shortom.
Izgultam. Minimum a maximumot akartam kihozni a közelgő estéből.
Bedöntöttem a longot, hazafelé vettem az irányt.
A tóparton bandukoltam, feltűnt egy vitorlás. A mindenit: micsoda árbóc, na, és a vitorla!
Rágyújtottam volna, de az öngyújtóm a csatorna mélyére hullott. Kivettem a csatoran tetejét, de reménytelennek látszott, hogy a gyújtót visszaszerezzem. Sebaj.
Otthon megterítettem az asztalt, fehér és fekete gyertyákat gyújtottam, bollinger szalagokkal díszítettem őket.
A fülescsészékbe éppen kitöltöttem az erőlevest, mikor hátam mögött feltűnt egy fej-váll alakzat. Ő az.
Alsóm táján már nagy volt a volatilitás, de azért elszürcsöltük a levest, a többit hagytuk: adjunk az érzéseknek. Napi maximumon zártuk az éjjelt.
Mikor Ő már aludt, azért még megpaskoltam a dupla aljat.
Jó éjt!