A mélypontokkal nincs bajom, méhecskét játszom :)
Az új nickekről nem nyilatkozom... sok a veszekedés mostanában, a vérre menő vita...
Jut eszembe...ugye nem veszett el minden a gépről? :)
a linkjeid karóráról, forint és euróra gyakorolt hatásról ír . mi köze mindennek az econethez .
már megint zagyvasággal tömöd a topicot ,,vagy csak elmentek hazulról ?
nem tök mindegy mennyit ér? az idő ugyanannyi, mint a mobiltelefonon, vagy az utcai órákon, az autórádióban. Lehet, hogy "öltöztet" az óra, de ma már felesleges, legalábbis a karóra szerintem már az.
'97,'98 2000 szigeteken ott voltam a '97-esen egy hétig sátorral haverokkal, még kölökként :) éltem egyik legjobb élménye volt, persze akkor még másról szólt az egész. Szüleim nehezen ismertek rám mikor hazamentem :)
Törölt felhasználó2010. 05. 26. 17:54
Közel százmillió forintos órában teniszezik Nadal - Fotó!
A spanyol játékos a Richard-Mille cég luxusóráját viseli a tornán, amelynek értéke 525 ezer dollár, vagyis több mint 93 millió forint.
Forrás: Hírkereső 2010-05-26 17:09
A globális pénzügyi válságot megjósló amerikai professzor szerint a piacok nincsenek meggyőződve arról, hogy Görögország, valamint Portugália és Spanyolország kezelni tudja elszaladt költség...
Forrás: Hírkereső 2010-05-26 16:20
Az európai piac a spanyol bankok miatt gyengélkedik, a forint azonban eddig viszonylag jól tűrte a nyomást. Az eurót szerda reggel 279 forint alatt adták, délután három után a 278-as szint körül mozog az árfolyam.
Forrás: Origo 2010-05-26 16:14
Econet topik