Volt itt elemzés (inflexio), kimaradt az emelkedésből, és a névérték alatti árat nem indokolja semmi, csak az hogy mesterséges. Ha felszabadul, lazán lesz 200.
Amiért mennie kell... sunyiban akarják tartani a vételeket, nem húzzák limitre, nem jelentetik meg a a portfólión hogy tegnap több mint 10 % -ot ment... és mint tudjuk a portfóliónak van köze az ecóhoz.
nem fognak kirázni... már vissza is kaptam gyorsan :)))) Van itt még vételi erő bőven. Mennyit akarnak ezek venni ? tegnap meg ma már az egyben 100 k-k majd egymilkó dbnál tartanak.
Én emlékszem a 140 Ft os időszak elötti totojázásra.Sokáig 80 körül topogott,és rendszerint sokkal több volt az eladó,miint a vevő,és ha nekiszaladt ,akkor mindig vissza lett verve.Már temettem az egészet,amikor úgy vitte át az elenállást,mint a huzat.
Talán megint ez a forgatókönyv érvényesűl.
Tegnapis így nézett ki, eladók vastagon, vevők vékonyan.A BUX negatív tartománya sem kedvez.Mindegy. Ha 10-11ig minuszban lesz,az emelkedésnek vége! Ezt tartom
Mindenesetre a tegnap 74 -en vásárolt pakkom kidobtam... a 70 és alatta vetteket tartom. Nem lesz ez egyszerű ügy. Aki tegnap vette ma is fog venni, de szvsz 75 körül lehet a limitje.
Econet topik