Szerintem aki komoly nyereséget akar elérni ezzel a részvénnyel, az ülhet rajta még legalább fél évet - egy évet, akinek ehhez nincs türelme, az ne is foglalkozzon vele.
Na, most kiderült, hogy még venni akar az Árnyék vevőnk. Ezt a pofátlanságot amit művelnek... Gondolom, most sikerül elbizonytalanítani a maradék játékosokat, akiktől még nem csavarták ki a részvényeket.
No, elolvastam.
Én, mint nem pénzügyi szakember, azt látom, hogy a fejlesztenek, bővítenek nagy elánnal, a fejlesztési költségek miatt lett rosszabb az üzleti eredmény, ugyanakkor az árbevétel is kétszeresére nőtt, ami jó.
Ebből azt a következtetést vonom le, hogy egy darabig még nem lesz rakéta, majd akkor, ha a fejlesztési szakaszban lévő projektekből pénz is fog jönni, mert akkor várhatóan az jó sok lesz...
Amúgy tudja valaki, hogy a tulajdonosi struktúrában mi az az egyéb??
Mert ugye a kisbüfik a magánszemélyek az én olvasatomban, a nagyok meg az intézményiek.
Ugyanakkor az egyéb visz 51%-ot úgy, hogy nincsenek benne az 5% (2%?) feletti kategóriában.
Az új termékek, szolgáltatások bevezetéséhez kapcsolódó költségek azonban lényegesen nagyobb mértékben nőttek, amely magával vonta az üzemi eredmény romlását.
Hello! Nem akarom itt rontani a légkört, csak szeretnék kicsit többet érteni a gyorsjelentésekhez, és nem teljesen értem mi jó abben, hogy az eredemény -70 ről -200ra nőtt. Valaki meg tudja mondani mért lenne ez pozitív?
A 14-én jelentő cégek legtöbbje már péntek éjfél után feltette a gyorsjelentését a bet.hu-ra. Az econet nincsen közöttük....
Nem mintha olyan sokat számítana, a minimális közkézhányad miatt úgysem elsősorban a cég eredményei befolyásolják az árfolyamot, sokkal inkább a meghatározó tulajdonos szándékai. A gyorsjelentés legérdekesebb része számomra a tulajdonosi struktúra lesz.
Egyéb úr viszont szokatlanul idegesnek tűnik így a jelentés előtt néhány nappal. Lehet, hogy ő már tud valamit?
Nehezíti a kirázást az a tény, hogy kitünően alkalmas 1-2Ft megkeresésére a kisbüfik számára az ECONET. Ezért én nem bonyolítanám a helyzetet összeeskűvés elméletek gyártásával. Most ennyit adnak érte, tehát olcsó mert nincs különösebb motiváció a vételi szint emelésére. Ez fog majd megváltozni hamarosan.
a 60-at el kell felejteni, kérdés milyen irányban? Én up-ot várok de nem a gyj. után. És ezt nem csak megérzésből mondom. De majd meglátjuk, ha végre az 1-2 ft-os kisbüfiket végre kirázzák ideje lenne így 1-2 év után akkor mehetünk felfele egyrészt másrészt meg várjuk az eredményeket is. No meg a game-k végét. További szép napot!
Skacok, nagyon ne lohóljuk bele magunkat , hogy ki magasló eredménye lesz a cégnek ( Bár jó lenne.
Én igazából, úgy mint 1-2 paper tulaj 2007 től várok sikert igazán
dolgozik a háttérben a cég, de ez kevés nekünk.
aki 1 éve ül benne annak már igazán fontos lehet.
És az szerintem akár januárig is vár.
még ha 100 lesz az ára
nézzetek végig a kis papírokon, mind alszik
A Megafon még az elején van nagyon.
Nekem az az érzésem hogy még ez a hónap , hiába a gyors, de nem víz választó
de a második félév az már alapozott lesz.
igaz mindig ezt mondjuk.
De a 60 -at azt biztos el kell majd feledni.
Most nagyon savanyú hangulatot adtam, de várni kell. Amíg pénz az úr az életben addig nem kell félni. Észre fogják venni ha jó a papír , és higyétek el jönnek majd a vásárlók
Max. egyetértek azzal, hogy az árfolyam stagnálása és az érdektelenség az átláthatatlanságból keletkezik. Holnap meglátjuk mit sikerült összekovácsolni.Üdv.
Zolo!
Elemzem majd a gyj.-t.Tényleg 180 Mio az EBBp eladásából várható összeg.
Szvsz.a jelenlegi árf.inkább a transzparencia hiányának tudható be.Sajnos nincs szektortárs(Mo.)ami értékelési szempontot jelentene.A legutóbbi bevezetés nem releváns.
Üdv.
Econet topik