Novo... igen jó a cím a jövő! befektetése. Majd a tőkeemelés után. Az újabb részvénykibocsátás után esetleg. Addig semmiképp nem vennék bele. Mint látuuk már 1-2 szer a kibocsátás hígit. Szal nem biztos hogy rögtön emelkedés.. majd ha az álmok valóra válnak.
hááááát ... nagyokosok !!! ez az augusztus 3 , aztán meg a 14 télleg meghozta az eredményt !!!!!!! BRAVO !!!!!! most mi a következő dátum ? 2233 julius 44 ??????????????????
sajnos nem ez a lényeg, hanem a mostani realitás (106K vevő/194K eladő (pufferokkal természetesen) a legjobb 5-ben) és totál érdektelenség, ezért írtam tegnap , hogy nincs egy "nagy" vevő sem.
Aki látni akar egy szép rallyt hamarosan, napokon belül, az figyelje a Novotrade részvényt!
Felkészülni a Novotrade-bullra!
Akinek még nincs Novoja, vehet névérték (500 Ft) alatt, mert 2-3 hónapon belül már csak 700-700 vagy 1000 Ft körül tud venni!
Nagyobb mértékű tőkeemelés lesz az ősszel, a mostani 2,4 milliárd Ft-os tőkeemelésnél nagyobb értékű!!
Akit érdekel a story, a napenergia-business gigantikus jövőbeli lehetősége, növekedés potenciálja, nyugodtan jelezze és ellátom információakkal! :-)
Minden jót!!!
Lehet nagyobb lehetőség van benne, mint az Econetben!
Persze mindenkinek szíve-joga eldönteni, mibe fektet! Nem akarok beleszólni, csak jeleztem, hogy van dinamikusabban fejlődő cég is, és már a mostani árfolyam is jelzi ezt!
1-1,5 hét alatt 400 Ft-ról 460 Ft-ig ment fel az ráfolyam és már a 474-es szintbe is belekötöttek ma! :-)))
Következő alaptőke-emelés még jobb hatással lesz rá!
Szurka, valami népdalt nincs kedved írni? Nem értem mit erőlködsz itt. Ki vesz még komolyan? Köttesd ki otthonról az Externetet, azzal legalább ártassz az econetnet. Nekünk meg nyugtunk lesz.
nem vagyok egy észlény , de tudom : az econet sz*r részvény ... nincs is ilyen részvényem , a tulajoknak részvétem ...észlény sosem leszek , de econet et sem veszek ...
zárásnál semmi nem fog kiderülni... :)
ugyanígy leszünk még pár hetet-hónapot-évet.
Az idei mérleget a beruházások lenyomták, ígyis 0-ra jött ki durván. Egy jó ideig ettől nyugi van nem kell kormetikázni a jó állapotokat hogy milyen sz@r stb
Ami engem érdekelne ha egy lelkes vevő belecsápolna a pufferekbe az hogyan esne a társaságnak :)
Nehezen 10k-ként összeszedett paperokból kirántana 50k-t mondjuk :D
Húúú de gonosz vagyok...
csak 4 miller és a 62-s puffer volt-nincs
én ellenkezőleg látom ma, nincs "nagy" vevője a papírnak, sok kis büfi van 5-8K tételekkel tradelgetnek, ezért tartunk itt ahol. A zárásnál kiderül majd.
Econet topik