Szimpatikus dolog az embernek különböző "összeesküvés- elméleteket" gyártani és ezzel bíztatni magát és másokat. Persze ettől függetlenül ez is benne lehet a pakliban. Nagyobb esésre nem számítok. Emelkedés pedig jönni fog nem is kicsi, de hogy mikor azt csak a nagytulajok tudják. Szóval amikor akarják és azt észre fogjuk venni. Addig az évenkénti "játékokban" bízhat az ember. Lásd a multkori négyes...
Attól függetlenül szerintem nagyot lehet ezzel a papírral majd fogni, de nem kell állandóan figyelni.
A tőkeemelések előtt az 50-es szinteken is hasonló hangulat volt, sőt..
Aztán 140-ig emelték.
(poziból írok)
tök jól tudod a dátumokat (én pl nem tudom fejből az eco jelentésnapjait :) )
Öntögetésnek akkor van értelme ha összeségében több papírja lesz tőle az embernek :)
De úgy tűnik a mocskok még veszik is nemhogy eladnának, igaz bazi nagy ételekről van szó...
Mondjuk a 64-be csókolás után azonnal eladott alaki párszázat, nehogy úgy tűnjün hogy felfele tart a paper.
Végén még vérszemet kap valamelyik kishal azt 10 Ft-tal kevesebbet keres 10k részvényen :o
Mindig csak annyival mennek feljebb ahol csak ők kapnak. Ha valaki elkezdi venni (mennyiséget) akkor kicsit feljebb rakják ahol már nem akar vásárolni a másik :)
Egyéb úrnak ideje lenne rájönni hogy nem kell ilyen mohónak lenni...
Ha hagyna egy kis teret a kishalaknak akkor nem kéne hosszú hónapokon keresztül csavargatni az árfolyamot. Ez alatt az idő alatt az ő lehetőségeivel még 1-2 papert megmozgathatna és azon nagyobb haszna lenne (meg egy kicsit nagyobb élet itt a buxon) :D
Nem tudom, hogy merre, de most már valamerre lépni kell. Ezen a szinten nem adja már senki, aki megunta már eladta, a manipulatív jellegű beöntéseket leszámítva adni nem adják. Venni itt már nem veszi senki, Egyéb Úr ugye nem veszi a saját puffjait. Tehát tiszta patthelyzet, alig jön össze már a 10k forgalom is. Nem tudom mi lesz, de szvsz rövid úton belül megtudjuk.
Az új Szurkát üdvözlöm!
Úgy látszik sikerült Egyéb tábornok elevenére tapintanom, hogy még egy új nicket is kreált nagy mérgében. Ezek az igazán fontos visszajelzések, erre jó egy ilyen fórum.
Econet topik