Cél a forgalom, mert a brokik csak úgy kapnak jutalékot. És ha visszaveszi, akkor valaki el is adta, különben ugyanoda menne vissza az árfolyam, de ennek az a neve, hogy short.
Ezek szerint az a vevő aki most bent áll a nagy pakkal. Más nem vesz, így ha olcsóbban akar venni, akkor most elkezdi egyre lejjebb tolni, hiszen látja, hogy 450-en nincs vevő. Ez határozott le irány lesz.
Az okostojások nem úgy gyüjtögetnek,hogy nagy hülyén nekiszaladnak a könyvnek,és ahol érik veszik....sokkal inkább bemutatnak nagy pakkokat,h a beszariak ennek láttán elkezdjék dobálni,hogy húúúú,iylen tételt úgysem vesznek meg,csak olcsóbban tudom eladni úgyis.. ezek meg szépen fel is porszívózzák az eladandó tételeket.
Törölt felhasználó2012. 09. 25. 11:16
Előzmény:
törölt hozzászólás
Folyamatosan dobatják 450-nél,amit csendben ezresével felszívnak valakik.
Kíváncsi vagyok a végére.
Ráboríthatná a piacra azt a 21.800 darabot,így nem más,mint madárijesztő.
Volt csak egy 0 lemaradt, amikor eladtam oszt most ott lötyög a maradék a számlám alján.
Törölt felhasználó2012. 09. 25. 10:55
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2012. 09. 25. 10:54
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2012. 09. 25. 10:52
Tipikus vételi szignál, ha az eladói oldalra olyan tételt raknak, ami nem reális az adott piaci szituációban, illetve nem áll arányban az adott részvény szokásos forgalmával, kötési darabszámaival. (nem akarják, hogy elszaladjon az ár felfelé, na persze nem is borítják a piacra, mivel nem is akarják eladni)
Törölt felhasználó2012. 09. 25. 10:51
Előzmény:
törölt hozzászólás
:) Akkor rossz a kérdés: Puffer ez vagy komolyan gondolom?
E-STAR