szerintem is, ehhez ez túl nagy mennyiség, hogy csak spekuláció legyen.
otp nem szokott ilyet csinálni... 47k+37k azért önmagában sok sok kisspekihez... lesz itt még meglepi.
Tulreagált esés,nyomasztó pénzügyi gondtól megszabadult,szezon és ezáltal készpénzbeáramlás lehetősége,háttérsusmus,amit mi majd akkor fogunk megtudni,amikor már a szélhámosok betáraztak (vajon ma is a netto hülyék vásároltak kizárólag?),kivétel nélkül mindenki esést vár,kontraindikátorként emelkedés is jöhet,és még csak indok sem kell hozzá....nos,lehet választani.
Aztán mi a jó istentől menne fel ? Hitellel fizeti a hitelt (refinanc ) 8o % feletti eladósodás,októberi kötvények 1,5 milliárd és éppen ma kényszerlikvidálás
Ez nem egyenes következmény.
Nyomda tulaj is eladott, azóta emelkedik...
(hogy meddig az más kérdés)
Itt is gondolom lesz még egy lejtmenet 400-ig utána mehet fel.
Akinek irányítói, vagy felügyeleti joga van a cégnél és eltűri, hogy a cég kevesebbet kapjon a részvényéért mint kaphatna, meg még ő is vesz belőle, hogy bennfentes információ birtokában keressen rajta, az bűnös.
Nem semmi ez, valakik tudták, hogy meddig bírja tartani... és 449-en a maradék 39100 db.-ot is elvették tőlük.
De... akkor 376-on miért is tudták a múltkor tartani?
Mert mostanra levették a mögötte álló fedezetet. Valószínűleg másra kellett. (?).
Baxameg... és most nem tudtam figyelni.... ejnye, pedig (vissza)vettem volna 444-en a pakkot... eh, így van ez, ha az ember el van foglalva. De megérte...
E-STAR