nekem magasabb hitel mellet is alacsonyabb a törlesztőrészlet, és eléggé számolgattam a váltás előtt, hogy mekkora HUF gyengülés eredményezne a forintosnál nagyobb kamatot. bőven megérte váltani, a kockázatok összességében szerintem vállalhatók.
nekem 2 forinthitelem volt, az egyiket lecseréltem devizahitelre, mely devizahitelnek a felét már lehívtam (246 körüli eurónál CHF-ben, hogy a forintot törleszthessem) a másik felével pedig pont a forint gyengülésére várok :-))) 1-2 hétre beeshetne nagyon durván, hogy utána visszamenjen 245 alá :-)))
Elképzeltem a helyzetet: Bp belibben a fiókba, mélyen a kisasszony szemébe néz, avval az átható nézésével, ahogy csak bp tud és megkérdezi sejtelmesen: - Tudja hogy áll most a kamtlábam?! Mire a kisasszony: - Maga kéjenc disznó, kikérem magamnak ...
Mi a tippetek aHUF árfolyamát illetően? Kár, hogy csak most gyengül,amikor a "versenytársak" (PL,CZ)is gyengítenek. Így a versenyképességünk nem javul a keleti régió többi országaihoz képest. Szerintem az egészséges árfolyam 260-270Ft lenne.
pláne aki 242körül irta alá... nyárra 260... sima 6-7%os emelkedés a havi csekken... Szerencsétlenek wazeg... Egyszer bent voltam egy bankban és kiváncsiságból érdeklődtem hogy mivan ha... ha láttátok volna milyen hujének akartak nézni, még én kezdtem magam kellemetlenül érezni, hogy megmertem kérdezni... Hát ma befogok menni és belenézek a kedves kisasszony szemébe,kiváncsi vagyok a rakciora...
devizahitel....
érdekes lesz...