én vettem ma , mikor aukció volt 138.8 hufra, de eladtam mikor visszamászott jóval 140 fölé "rendszeresen keveset" "sűrű fillér ritka forint" ))))))))))))))))
Igazatok van, akkor módosítva: a Delta mostani tulajdonosa továbbra is Delta tulajdonos marad 125/(100+125+156)=32,8% erejéig, így pont nem kell ajánlatot tennie. Tehát eladta a Delta 67%-át 2,3 mrd cash-ért plusz ha van esze a részvényekből is tud eladni majd útközben, abból is bejöhet valami. Mivel a Delta systems valós értéke valószínűleg a profitabilitását nézve - éves nyereség 100-200 millió - lehet mondjuk 2-3 mrd Ft, ez neki tök jó, annyit már cashben megkap a cégért amennyit ér neki, és ha tud eladni drágán részvényt akkor még többet is. Ő már nem bukhat rajta. A kérdés csak az, hogy ha lesz az EST-ben egy pár milliárdot érő cég (max 5, de az már valószínűleg erős túlzás), meg egy 2,3 milliárdos tartozás (és a részvényszám 380 millió) akkor miért érne pár forintnál többet a részvény? Persze tudjuk, mostanában a BÉT a csodák birodalma lett ahol a semmiből lesz valami, de gondolom ez örökké nem lesz így. A delta nyereségét a következő 10 évben elviszi a 2,3 milliárdos adósság törlesztése - kivéve ha magas marad a részvényár mert akkor nyilván azt is kifizetik majd részvénnyel - úgyhogy ebben az esetben semmi casht nem fog termelni a tulajdonosoknak.
Az a magánszemély benne lehet még, akinek szóltak kb. 2-3 éve, hogy jelentse be, hogy 5% fölé került? Ha benne, akkor többet az életben nem kell már dolgoznia, mert brutálisat nyert.
Az EST MEDIA Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1013 Budapest,
Várkert rakpart 17. fszt. 1., Cg. 01-10-043483) ezúton tájékoztatja T. Befektetőit, hogy a mai
napon az Igazgatóság megválasztotta Papp István urat az Igazgatóság új elnökévé.
Papp István úr 2019. augusztus 1-től kezdődően veszi át a leköszönő elnöktől, Kovács Péter
úrtól az elnöki feladatokat.
Budapest, 2019. július 31.
Nem erted, nem erzed... En meg nem lattam pozitiv megnylvanulast toled. Ha van valami negativ, azt azonnal benyomod. A kp jegyes cikked sem eppen pozitiv es gyors voltal vele. De biztos tevedek, mar banom, h hozzad szoltam. Szep napot.
Delta Technologies ex Est Econet