Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Bal vàll 60 ft , fej 35 ft, jobb vàll most kèszül. Nyakvonal 100 ft. Stooq havi bontàsban kilöki az ember szemèt. Persze ha vissza esik 35-re, akkor nyilvàn sztorno. Meg ez egy nem kèsz alakzat mèg, hisz nem vagyunk 100 felett. De egy lehetsèges forgatòkönyv.
Fordított fej – váll alakzat:
Az váll – fej – váll alakzatnak létezik inverz
változata is, ez az úgynevezett fordított váll-fej-váll, amely jellemzően a
csökkenő trend emelkedőre váltását jelzi számunkra. Ilyen esetekben a lefelé
menő trend fordulását várjuk és a nyakvonal áttörését követően az árfolyam
emelkedésére számítunk.
Gyakori tévhit, hogy a fej-váll alakzatok
mindig trendfordulót jeleznek. Vannak esetek, amikor az alakzatokat folytatódó
trend követi. Ezekben az esetekben az alakzatok karakterisztikája a
trendfordító fej-vállakkal megegyező, az eltérés csupán annyi, hogy az alakzat
az aktuális trend közben és nem a trend végén jelenik meg. Ilyen esetekben a
fej-váll alakzat a lefelé menő trend közben, a fordított fej-váll alakzat az
emelkedő trend közben alakul ki.
Én szerencsére mikor kezdett visszamenni 800ról, több lépcsőben kijöttem belőle 720-450között, volt, hogy 8 számjegyű volt a számla, de ugye a realizált eredmény az olyan, mintha nem is lenne.. Volt ott néhány hullám, amibe még bele-belevettem (nem mindig kellett volna).. szerencsére a 450- 100 alatti időszakba nem szorultam be.. Óvatos duhajként pár évig vettem év elején bluekat osztiig, meg ilyenek, és néha-néha ezt-azt..Volt befektetési jegyem is.. Aztán tavaly 100-nál csak pillogtam, hogy mi a franc, arra játszanak esetleg, hogy kivezetik, és majd kinyomját az emberek szemét majd vmi nevetséges összeggel? Nemi s mertem, csak 250 fölött belevenni megint felbátorodni...
Kedves hegemonia ! Örülök sikerednek, Opimus-opus. Ne bánd, nincs fórumozó aki gondolta volna,hogy Opus 800ft-ról 100ft lesz ! Türelmes leszel, itt is szépet fogsz kaszálni. szvsz. Tiszteletem: MANOPI ! ui: Aljon venni-csúcson eladni lehetetlen. A "játéknak" ( összerakni a híreket,történéseket ) , nyereségnek kell örülni,
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.