Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Egyetértek, ezeknél otvarabb, szemetebb banda kevés van, ezekhez képest egy jászai aranyember. Ezt művelni amit ezek öt éve és még most is nagyon durva. Értitek még most is olcsó MRP részvény kéne nekik a mi kárunkra 5 év után, vagy legyen elég amit eddig össze csaltak maguknak v vegyék meg normális áron. Egyáltalán most miért olyan fontos a szaros MRP, hogy ezzel direkt gátolják az emelkedést sajat maguk, ahelyett h végre azon lennének 5 év után, h na most akkor végre had emelkedjen.
Megb-szh-tjátok Gulia! 2018-óta átveritek a részvényeseiteket! Bernard Madoff nem volt ilyen szemétláda, mint, az a stratégia és viselkedés, amit műveltek a 3-4ezer kisbefektetőitekkel! --- Nem is megyek el a közgyűlésre, mert még azt sem érdemlitek meg, hogy arra áldozzak 15ezret, hogy a kv szünetben jópofizzatok!
Na erről beszeltem. Még a legelejen tart a srv de mar 70 alatt veszik ezek a tetvek. Igy a következő srv max ara mar 60 alatt lesz. Ez a szandekos árfolyam leszoritas ellen csak egyetlen dolgot tehetnenk. Azt, hogy senki nem adja el 150ft alatt! Akkor kenytelenek lennenek emelni a max aron.
Azért ezt sem tudják bárkik megcsinálni,mondtam már amikor 40 forintnál is megcsinálták. ÚGY VESZNEK SAJÁT RÉSZVÉNYT,hogy közben esik az árfolyam. Na, ez is brutális. :-) Jól nyomják. Megy majd ez feljebb is mikor megint elszednek néhány tízmillió darabot. Nem tőlem, ablaktól távol vagyok. :-)
Nem nézek utána, csak úgy sac/ kb. :-) 4,6 millió darabot vesznek, ebből kb a maival együtt 450 000 darab van meg. Köszi, jó volt ami kitettél , meghallgattam.
Kérek egy frissitest, mert én a saját nyomorult humorommal vagyok elfoglalva! Tehát! Hány db fognak venni előre beállított áron és ebből idáig mennyit vettek meg? Köszönöm szőrök!
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.